16 octombrie 2010

Handbal, Divizia A
Fetele de la CSM Slobozia joacă mîine la Piatra Neamţ meciul turului.
Scrie-le un mesaj de încurajare!

CSM Slobozia va juca mîine, duminică, 17 octombrie, la Piatra Neamţ, în sala Ceahlăul, de la orele 11,00, cel mai important meci al turului de campionat, primă parte a sezonului care de altfel se va încheia cu etapa din acest weekend. Adversară va fi formaţia HCF Piatra Neamţ, învinsă o singură dată în primele 6 etape pe propriul teren, 25-31 cu Ştiinţa Bacău. Sportul Ialomiţean lansează o iniţiativă inedită pentru presa din judeţul nostru şi vă oferă posibilitatea să transmiteţi un mesaj de încurajare fetelor antrenate de prof. Marian Simion înaintea acestui meci deosebit de important deoarece, cu un succes în Moldova, Balcan şi compania se vor situa cel puţin pe locul al doilea la finalul primului sfert al campionatului, în funcţie şi de rezultatul dintre liderul CSM Ploieşti şi Rapid CFR Bucureşti. Aşadar, transmiteţi-le handbalistelor CSM mesajul dumneavoastră de susţinere şi el va fi comunicat chiar înaintea jocului de la Piatra Neamţ slobozencelor, pentru a le arăta devotamentul suporterilor care încurajează echipa la fiecare meci de pe teren propriu şi pentru a le demonstra că sînteţi alături de ele şi la cîteva sute de kilometri distanţă.

4 comentarii:

  1. Fortza CSM. Victorie si locul 1!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes!Daca fetele joaca la adevarata valoare si dau dovada de calm si unitate, iar arbitrajul (care la Piatra Neamt a fost mereu partinitor)va fi corect, nu am nicio indoiala ca CSM Slobozia va termina turul cu o victorie frumoasa si meritata! Oricum, indiferent de rezultatul de maine, fetele sunt niste luptatoare, iar campionatul e lung si vor avea timp sa recuperez fiecare punct pierdut si sa ne bucure cu multe alte victorii si momente de handbal spectacol! Suntem alaturi de voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. echipa de fotbal Victoria Amara ureaza multa bafta fetelor de la CSM Slobozia !

    RăspundețiȘtergere
  4. echipa de fotbal Recolta Ghe.Lazar ureaza fetelor de la CSM Slobozia un meci bun si o victorie mult asteptata.MULT NOROC !!!

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter