16 octombrie 2010

Liga a 4-a
Axintele şi Amara continuă să conducă în campionatul judeţean
Formaţiile Viitorul Axintele şi Victoria Amara continuă să conducă Liga a 4-a, la egalitate de puncte, după ce ambele echipe au învins de o manieră categorică în meciurile contînd pentru etapa a 9-a. Liderul la golaveraj Axintele a făcut scor pe teren propriu cu Victoria Munteni Buzău, chiar dacă oaspeţii au ratat la 1-0 pentru gazde o lovitură de la 11 metri. Axintele a condus la pauză cu scorul de 3-0 şi a mai marcat de încă 4 ori în partea a doua a jocului. De asemenea, Victoria Amara a cîştigat în deplasarea de la Ciulniţa, tripla lui Ştefan Matache (11 goluri în acest sezon) şi golul 4 al lui Auraş Constantin asigurîndu-le amărenilor un succes facil chiar dacă portarul Ovidiu Trandafir a fost învins şi el de două ori. În derby-ul etapei, Abatorul Slobozia a cîştigat mai uşor decît o arată scorul final, 1-0, pe terenul Victoriei Ţăndărei, contrazicînd astfel calculele dinaintea jocului şi care o dădeau ca învingătoare pe formaţia gazdă. Vicecampioana a înscris unicul gol al partidei prin Mihai Stoian, după ce formaţia campioană a ratat un penalty la scorul de 0-0 prin Lucian Herea, menţinîndu-se astfel la numai două puncte de primele două locuri ale clasamentului. De remarcat că portarul slobozenilor, Bogdan Taşcu, a închis foarte bine poarta Abatorului, iar Marian Nohai, Denis Stanciu şi Alex Taraş au dominat jocul la mijlocul terenului, unde Victoria a strălucit doar prin veteranul Gigel Stoica. De notat şi succesele Recoltei Gheorghe Lazăr, 3-1 la Viticola Feteşti, după ce oaspeţii au condus la pauză cu 2-0, goluri Laurenţiu Radu, de două ori (ajuns la cota 16, golgeterul campionatului) şi Cătălin Scurtu şi formaţiei Andrias Andrăşeşti pe terenul Recoltei Gheorghe Doja, 2-1, după ce gazdele au deschis scorul încă din start prin Marcel Alexe. Victoriile de pe teren propriu pentru Reviga şi Borăneşti nu produc nicio surpriză, ceea ce nu am putea spune însă despre succesul Olimpiei Brazii la Rapid Feteşti, care putea fi mult mai categoric dacă oaspeţii fructificau multitudinea de ocazii avute în partea secundă cînd gazdele au evoluat şi cu un om mai puţin pe teren.
Rezultatele complete ale etapei:
Viitorul Axintele-Victoria Munteni Buzău 7-0
Voinţa Reviga-Libertatea Sălcioara 5-3
Rapid Feteşti-Olimpia Brazii 0-1
Bărăganul Ciulniţa-Victoria Amara 2-4
Viticola Feteşti-Recolta Gheorghe Lazăr 1-3
Recolta Gheorghe Doja-Andrias Andrăşeşti 1-2
Juventus Borăneşti-Recolta Bărcăneşti 5-1
Victoria Ţăndărei-Abatorul Slobozia 0-1

14 comentarii:

  1. Domnu George , diferenta clara de valoare , no coment...probabil daca jucam la Amara era o victorie la scor , dar daca a fost chiar asa facila , cum de AMARA a tras de timp sub orice critica inca din minutul 65 ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cîte am înţeles eu, este adevărat nu am fost la meci, dar am cules informaţii cred eu suficiente, Amara a făcut o primă repriză foarte bună şi a marcat de 4 ori, după care la pauză unele schimbări au dat peste cap angrenajul şi echipa a jucat foarte slab în repriza a doua. Totuşi, cred că fiind o echipă mai bună, după cum recunoaşteţi, a conservat probabil rezultatul...Diferenţa de scor de la pauză m-a făcut să cred că Amara a cîştigat uşor acest meci, din moment ce Ciulniţa a marcat numai o dată în repriza a doua...

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Seitan daca postati delegarile postatile inainte de sedinta poate "unii" nu pot veni la sedinta si ar putea sa vada cu 2-3 ore unde o sa aiba meci!!! ma refer pana in ora 18:00 de ex 15:00 etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. :))Amara sa traga de timp cu Ciulnita:))

    RăspundețiȘtergere
  5. pe axintele nu`i ia nimeni in seama si ushor ushor au luat doar 5 goluri si au dat 35 dreq.fitzi atentzic u ei ca sunt buni de tot.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este de ras nimic....sunt momente in joc cand trebuiesc calmate lucrurile!nu se poate numi tragere de timp....avem si noi bani de luat,avem un obiectiv pe care trebuie sa il atingem...nu este o rusine sa calmezi un pic lucrurile la scorul de 4-2....se urcase aia pe noi...e normal sa faci asa daca esti o echipa care stii ce vrei si ai mentalitate de profesionist!!!si nu a tras nimeni de timp din minutul 65....DAR SUNT NORMALE ACESTE ATACURI ASUPRA NOASTRA...si le inteleg!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. La Amara nu e UNEALA sursa sigura

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sursa sigura ai u?...dak nu era uneala nu mai eram pe primul loc...iti zic eu din alta sursa sigura

    RăspundețiȘtergere
  9. Alo Amara vezi ca esti pe doi ma.golaveraj inferior .te cred ca vrei pe primu`

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e problema....va veni meciul direct cu Axintele!!!dar cred k esti cam frustrat..pe unde joci??probabil la vreo echipa cu vreo 11,12 puncte...dar nu e problema frustarea asta....e un lucru normal cand esti pe primul loc...
    te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  11. te pup sunt chiar de la axintele fratioare !:))

    RăspundețiȘtergere
  12. cel mai bun sa castige...nu?te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  13. Amara nu e echipa de locul 2 .Pana la sfarsitul turului se va vedea .Va termina turul pe 3-4

    RăspundețiȘtergere
  14. amara are echipa are valoare..are jucatori foarte buni eu cred k va castiga campionatu.... daca ari fi lasata sa joace..la orice meci arbitri nu o lasa sa joace nu e corect...asta e cei mai buni sa castige...

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter