5 septembrie 2010

Liga a 4-a, etapa a 3-a
Ţăndărei, în continuare lider în campionatul judeţean
Victoria Ţăndărei continuă să conducă Liga a 4-a şi după etapa a 3-a, campioana judeţeană en-titre trecînd de Libertatea Sălcioara cu scorul de 2-0 şi instalîndu-se confortabil pe prima poziţie a clasamentului. Alături de liderul Ţăndărei, nici Abatorul Slobozia nu se lasă mai prejos şi, graţie succesului lejer de acasă cu Brazii, dă un semnal că lupta din sezonul precedent s-ar putea repeta şi în acest campionat. De asemenea, Victoria Amara şi-a respectat statutul şi noile achiziţii Matache şi Zevedei au pus umărul la succesul de la Bărcăneşti, însă, de departe, cea mai categorică victorie a rundei aparţine revelaţiei ultimelor luni în Ialomiţa, Viitorul Axintele, 8-0 în deplasarea de la Ciulniţa, o formaţie ce pare descompusă. Nu trebuie trecută cu vederea nici victoria formaţiei Andrias Andrăşeşti, pe teren propriu, contra Recoltei Gheorghe Lazăr, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu scorul de 1-0, gol Laurenţiu Radu. Herea şi Ene au întors rezultatul în partea secundă a jocului şi au asigurat liniştea în interiorul lotului după o săptămînă agitată.
Rezultatele complete ale etapei a 3-a
Bărăganul Ciulniţa-Viitorul Axintele 0-8
Viticola Feteşti-Rapid Feteşti 3-1
Recolta Gheorghe Doja-Voinţa Reviga 3-3
Juventus Borăneşti-Victoria Munteni Buzău 5-2
Victoria Ţăndărei-Libertatea Sălcioara 2-1
Abatorul Slobozia-Olimpia Brazii 3-1
Recolta Bărcăneşti-Victoria Amara 1-4
Andrias Andrăşeşti-Recolta Gheorghe Lazăr 2-1

12 comentarii:

  1. alooo... nenea seitan... schimba si tu numele la blog in fotbalul ialomitean... ca sportul ialomitean nu inseamna numai fotbal... sunt multe alte sporturi care fac faima sportului ialomitean... nu neaparat fotbalul... nu vezi ca nu-i un sistem sanatos... numai pe smecherii aranjamente... nea mitica de la urziceni baiat destept a simtit ca nu-i sanatos... a recuperat banu... si pa... dar ce sa facem daca cultura sportiva a populatiei din romania se limiteaza la fotbal... dezvoltam prostia sa cstigam reiting sau cum s-o scrie... mare nenorocire reitingul asta... incet si sigur ne ducem draqu

    RăspundețiȘtergere
  2. mai radeti acum de cei de la andrasesti :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sambata la Axintele le dam 2 boabe, cel putin

    RăspundețiȘtergere
  4. asa ati zis si cu gheorghe lazar ca le dati 3 la burtosii aia...si va bateau patronii in vestiar dupa...ca jucati pe eugenii inainte sa vina ei...sa vedem daca recunoasteti ca e adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  5. nea seitane,vezi tata ca tandarei a batut 2-1 pe salcioara,nu 2-0.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca as putea sa vad si eu axintele-andrasesti ar fi perfect.nu am cum,dar,oricum ,itzi dau un sfat (tzie,ala cu 2 boabe)..avetzi grija mai bine sa nu luatzi..apoi sa va ganditzi sa datzi !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba ce dracu va tot luati de Seitan...sunt cativa aici nici nu stiu sa scrie corect gramatical si va luati de omul asta care cat de cat promoveaza fotbalul asta judetean...sunt unii tare terminati la care au ajuns netul de curand si zici ca este Dumnezeu..Seitan cred ca isi face treaba atata tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. oamenilor... andrasesti joaca in formula asta de nici 2 luni si ii cam bat pe toti... sa vedeti din retur ce le luati frica

    RăspundețiȘtergere
  9. Andrajesti nu joaca in formula asta de 2 luni ,ci doar de 3 saptamani.Inca nici nu se cunosc jucatorii intre ei dupa nume.Sa vedeti peste o luna .La meciurile oficiale o sa fie antrenament pentru ei.Rupe tot in campionat.

    RăspundețiȘtergere
  10. ...sunt unii tare terminati la care au ajuns netul de curand si zici ca este Dumnezeu ????
    poti sa ne traduci ca nu prea inteleg. unii au ajuns la net sau netul a ajuns la uni. si unii astia zici ca este Dumnezeu????
    intra mai des pe site poate mai inveti si tu cateceva. vointa sa ai

    RăspundețiȘtergere
  11. munteni-buzau s-au prabusit:(:((

    RăspundețiȘtergere
  12. =)))) andrasesti mare echipa=))

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter