5 iunie 2010

Liga a 4-a
Campioana Ţăndărei va sărbători titlul chiar pe terenul Abatorului.
A meritat să cîştige?
Ultima etapă a campionatului judeţean de fotbal, care se va disputa sîmbătă, de la orele 17,30, va aduce cu sine şi premierea cîştigătoarei titlului în Liga a 4-a, respectiv formaţia Victoria Ţăndărei, echipă care va reprezenta Ialomiţa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Interesant este că festivitatea se va desfăşura chiar pe terenul principalei contracandidate din acest sezon a noilor campioni, Abatorul Slobozia, aceasta deoarece formaţia prof. Constantin Prepeliţă urmează să întîlnească liderul în meciul retur conform programării AJF.
De departe, însă, cele mai interesante jocuri se vor disputa la Bărcăneşti, unde Libertatea Sălcioara are nevoie neapărată de victorie pentru a se salva de la retrogradare şi pentru a nu mai depinde de rezultatul dintre contracandidata Unirea Ion Roată care joacă pe teren propriu cu Rapid Feteşti. Formaţia din Ion Roată este avantajată în caz de egalitate de puncte cu Sălcioara de meciurile directe, învingînd pe teren propriu cu 1-0 în acest sezon şi cedînd 1-2 în meciul din deplasare, golul marcat pe teren străin putînd cîntări decisiv în salvarea de la retrogradare.
Pe de altă parte, nu trebuie scăpată din vedere nici Unirea Griviţa, care mai are şanse de a juca sezonul viitor în campionatul judeţean. Griviţenii trebuie să cîştige neapărat pe teren propriu cu Munteni Buzău, iar Ion Roată să piardă acasă cu Feteşti, pentru că rezultatele directe îi avantajează pe cei din Griviţa. Însă, dacă aceste condiţii se vor fi îndeplinit, mai rămîne şi ca Victoria Ţăndărei să promoveze în Liga a 3-a pentru ca locul al 13-lea să nu mai fie retrogradabil.

Programul complet al ultimei etape (sîmbătă, orele 17,30)
Olimpia Brazii-Recolta Gheorghe Lazăr (Arbitri: M. Zamfir, Gh. Stoian, I. Neacşa)
Abatorul Slobozia-Victoria Ţăndărei (Arbitri: R. Aron, A. Mihalcea, I. Munteanu)
Voinţa Reviga-Victoria Amara (Arbitri: M. Moise, A. Borangic, M. Munteanu)
Unirea Ion Roată-Rapid Feteşti (Arbitri: E. Iacob, I. Alexe, D. Avram)
Recolta Bărcăneşti-Libertatea Sălcioara (Arbitri. V. Modrea, L. Burlacu, R. Ionescu)
Viitorul Platoneşti-Spicul Colelia (Arbitri: I. Moga, A. Ion, C. Ojoc)
Unirea Griviţa-Victoria Munteni Buzău (Arbitri: C. Borangic, C. Dan, Şt. Mitroi)
Viitorul Axintele-Players Slobozia (Arbitri: G. Niţu, M. Hagiu, I. Pîrîiescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter