5 iunie 2010

Liga a 3-a
Unirea a pierdut la Eforie, dar păstrează şanse mari la locul 3
Formaţia antrenată de prof. Constantin Prepeliţă, Unirea Slobozia, a cedat, scor 0-1, meciul disputat în deplasare la CS Eforie, vineri, 4 iunie, şi contînd pentru etapa a 33-a a seriei a 2-a a Ligii a 3-a. Gazdele au deschis scorul în cea de-a doua jumătate a primei reprize, prin Niţă (36), unicul gol al constănţenilor fiind suficient pentru a-şi adjudeca toate cele 3 puncte. Rezultatul meciului confirmă statisticile publicate de ediţia noastră online cu o zi înaintea jocului dintre Unirea şi Eforie, în sensul că formaţia gazdă era una dintre cele mai bune din serie pe teren propriu, avînd 9 victorii, 5 remize şi numai două înfrîngeri în actualul sezon, şi o apărare «beton», cea de-a doua a seriei în meciurile de acasă, doar 10 goluri primite în 16 partide.
Altfel, chiar dacă au cedat toate punctele constănţenilor, slobozenii prof. Prepeliţă păstrează prima şansă la ocuparea locului al 3-lea la finalul sezonului, primind o nesperată mînă de ajutor de la Dunărea Călăraşi, care a învins acasă pe Domneşti şi de la Petrolul Berca, formaţie care a dispus de Viscofil tot pe teren propriu. Cu un rezultat de egalitate etapa viitoare, cînd ialomiţenii vor primi acasă pe Callatis Mangalia (locul 4), Soare şi compania vor termina sezonul pe ultima treaptă a podiumului.

Rezultatele complete ale etapei a 33-a
Viitorul Însurăţei-Farul 2 Constanţa 0-0
Viitorul Chirnogi-Viitorul Ianca 1-0
Dunărea Călăraşi-CS Domneşti 3-2
Petrolul Berca-CS Viscofil 3-2
CS Eforie-Unirea Slobozia 1-0
CSM Medgidia-ACS Berceni 1-1
Partizanul Merei-Utchim Găeşti 3-0
Callatis Mangalia-Oil Terminal Constanţa 3-0
Viitorul Constanţa-CS Tunari (sîmbătă, orele 18,00)

Fanii văd Unirea pe locul 3 la finalul sezonului
Cititorii Sportul Ialomiţean cred că Unirea Slobozia va reuşi să se claseze pe ultima treaptă a podiumului la sfîrşitul acestui sezon, în care clubul aparţinînd Primăriei Slobozia şi-a propus promovarea în liga secundă. 52% dintre votanţii sondajului găzduit pe ediţia noastră online au apreciat că Soare şi compania vor reuşi să termine campionatul pe unul dintre primele 3 locuri ale seriei, în timp ce 35% erau mai pesimişti şi nu vedeau trupa antrenată acum de prof. Constantin Prepeliţă decît pe un loc în afara podiumului, dar nu mai jos de treapta a 6-a a ierarhiei. În schimb, din cauza rezultatelor oscilante, 12 procente dintre votanţii sondajului au fost de părere că Unirea Slobozia nu va reuşi să termine sezonul în primele 6 formaţii ale seriei a 2-a a Ligii a 3-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter