3 iunie 2010

Liga a 3-a, etapa 33-a
Unirea Slobozia îşi poate asigura locul 3 dacă învinge la Eforie
Echipa municipiului Slobozia, Unirea, va juca vineri, 4 iunie, începînd cu orele 18,00, în deplasare, la CS Eforie, într-un meci contînd pentru etapa a 33-a a seriei a 2-a a Ligii a 3-a, penultima a returului. În cazul unei victorii, slobozenii antrenaţi de prof. Constantin Prepeliţă vor fi siguri că la finalul sezonului vor ocupa locul al treilea al clasamentului, indiferent de rezultatul pe care principala urmăritoare, CS Viscofil, îl va obţine în deplasarea de la Berca şi de rezultatele din ultima etapă a sezonului, cînd Unirea va juca pe teren propriu cu Callatis Mangalia (locul 6), iar Viscofil tot acasă cu Viitorul Însurăţei (locul 13).
Totuşi, elevii prof. Prepeliţă trebuie să fie atenţi la jocul de la Eforie, întrucît constănţenii sînt o formaţie care pierde foarte greu puncte pe teren propriu, în acest sezon cîştigînd 9 partide, remizînd de 5 ori şi cedînd numai două jocuri disputate acasă, cu un golaveraj de 22 reuşite şi 10 goluri primite, a doua apărare a seriei pe teren propriu după liderul Viitorul Constanţa. În schimb, şi ialomiţenii se pot considera o echipă foarte bună în deplasare, de unde Soare şi compania au adunat 31 de puncte în acest campionat, obţinînd 10 victorii, un singur rezultat de egalitate şi 5 înfrîngeri, cu 29 de goluri marcate şi 16 primite.
Jocul se va disputa pe terenul «Carmen Sylva», din Eforie-Sud, în fapt numele arenei din localitate fiind vechea denumire a oraşului şi reprezentînd pseudonimul literar al reginei Elisabeta, prima regină a României, soţia lui Carol I. Partida pe ca Unirea Slobozia o va susţine în deplasare cu CS Eforie va fi condusă la centru de bucureşteanul Marius Georgescu, la cel de-al 23-lea joc în cel de-al treilea eşalon, asistat la cele două tuşe de Ioan Căpăţîneanu, din Rîmnicu Vîlcea şi de Marius Constantin, tot din Capitală. Observatorii meciului sînt anunţaţi de FRF Silviu Ioan, din Galaţi şi Grigore Ciupitu, din Bucureşti. (George ŞEITAN)
Arbitri şi observatori ialomiţeni în acţiune
Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o întreagă brigadă din judeţul Ialomiţa la partida de astăzi, vineri, 4 iunie, pe care Viitorul Însurăţei o va disputa pe teren propriu în faţa Farului 2 Constanţa, un meci foarte important din subsolul clasamentului în seria a 2-a. Echipa brăileană totalizează 36 de puncte, şi încă are emoţii în privinţa retrogradării, ocupînd ultimul loc care duce în campionatul judeţean (locul 13), în timp ce constănţenii au 38 de puncte (locul 12) şi sînt, practic, cu un picior în Liga a 3-a şi sezonul viitor dacă vor obţine cel puţin un punct în acest joc şi vor cîştiga în ultima etapă pe teren propriu. Astfel, centralul din Iazu Emil Iacob va conduce la centru acest joc, ajutat la cele două linii de Jenel Dimache, din Bucu şi de Alexandru Mihalcea, din Munteni Buzău. Pentru Iacob acesta va fi cel de-al 22-lea joc din carieră la nivelul celui de-al treilea eşalon şi cel de-al 12-lea al sezonului curent, în timp ce Dimache va oficia la cel de-al 26-lea meci în Liga a 3-a, iar Mihalcea se va afla în faţa celui de-al 6-lea examen la linie în toată cariera sa. De asemenea, prof. Mihai Basarab, preşedintele AJF Ialomiţa, a fost delegat ca observator la partida din seria I a Ligii a 3-a, dintre CSM Focşani (locul 11) şi Pambac Bacău (locul 13). (George ŞEITAN)

Programul complet al etapei a 33-a
Viitorul Însurăţei-Farul 2 Constanţa
Viitorul Chirnogi-Viitorul Ianca
Dunărea Călăraşi-CS Domneşti
Petrolul Berca-CS Viscofil
CS Eforie-Unirea Slobozia
CSM Medgidia-ACS Berceni
Viitorul Constanţa-CS Tunari (sîmbătă, orele 18,00)
Partizanul Merei-Utchim Găeşti (nu se dispută)
Callatis Mangalia-Oil Terminal Constanţa (nu se dispută)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter