5 iunie 2010

Liga a 4-a
Campioana Ţăndărei, umilită de vicecampionii de la Abatorul
Sîmbătă, 5 iunie, în ultima etapă a campionatului judeţean, campioana Victoria Ţăndărei, premiată de conducerea AJF Ialomiţa pentru titlul obţinut, a fost umilită de-a dreptul în deplasarea de la Abatorul Slobozia, scor 0-8. Pentru gazde au marcat Nohai, de două ori, Samargiu, Gheorghe, Vizuroiu, Taraş, Ene şi Stoica, la pauză scorul fiind de 3-0 în favoarea slobozenilor. De departe, golul meciului i-a aparţinut lui Vizuroiu, care a reuşit să marcheze din propria jumătate de teren, cu un lob perfect!
Într-un al joc al etapei, la Reviga, Voinţa din localitate a cedat, scor 0-2, în faţa Victoriei Amara, golurile oaspeţilor fiind marcate de Auraş Constantin şi Valentin Moraru, ambii ratînd în partea secundă numeroase ocazii de a marca. De asemenea, trebuie reţinut că, gazdele au irosit o lovitură de la 11 metri, parată de goalkeeper-ul amărean Ştefan Bucur.
În cel mai important joc al etapei, la Bărcăneşti, Sălcioara a cîştigat pe teren cu 4-3, dar gazdele au formulat o contestaţie pentru dreptul de joc a 4 jucători de la oaspeţi, care de altfel au şi evoluat, printre ei şi mai vechea noastră cunoştinţă Alin Robu, iar o decizie urma a fi luată de Comisia de Disciplină a AJF Ialomiţa, însă delegatul celor din Bărcăneşti a declarat la finalul jocului că nu va mai susţine contestaţia. La această oră, graţie şi rezultatului de la Ion Roată, unde Rapid Feteşti a cîştigat cu 3-2, după ce la pauză scorul era egal, 1-1, Libertatea Sălcioara este salvată de la retrogradare.
La Axintele, revelaţia acestui retur de campionat, Viitorul, care nu a obţinut puncte decît într-un singur joc în partea a doua a sezonului, la Reviga, a spulberat la Players Slobozia, nimeni alta decît adversara din semifinalele Cupei României, scor 8-2. Interesant că gazdele conduceau cu 3-0 încă din primele 10 minute de joc, iar la pauză scorul era zdrobitor, 7-0!
Concluzionînd, în acest sezon al Ligii a 4-a, Victoria Ţăndărei şi-a adjudecat titlul de campioană, urmînd ca pe 15 iunie, de la orele 17,30, la Ovidiu, să susţină barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu Eolica Baia (judeţul Tulcea), în timp ce Spicul Colelia, Recolta Bărcăneşti, Unirea Griviţa şi Unirea Ion Roată şi-au luat «la revedere» de la campionatul judeţean, retrogradînd în Categoria Onoare.
Rezultatele complete ale ultimei etape
Olimpia Brazii-Recolta Gheorghe Lazăr 1-2
Abatorul Slobozia-Victoria Ţăndărei 8-0
Voinţa Reviga-Victoria Amara 0-2
Unirea Ion Roată-Rapid Feteşti 2-3
Recolta Bărcăneşti-Libertatea Sălcioara 3-4
Viitorul Platoneşti-Spicul Colelia 3-0
Unirea Griviţa-Victoria Munteni Buzău 4-3
Viitorul Axintele-Players Slobozia 8-2

Un comentariu:

  1. george ar fi frumos daca ai posta la fiecare articol si o galerie foto. acolo unde ai facut fotografii.multumim anticipat

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter