23 octombrie 2010

Liga a 4-a
Axintele a bătut la Ţăndărei, Amara a cîştigat la pas. Titlul se joacă!
Liderul la zi al campionatului judeţean de fotbal, Viitorul Axintele, s-a impus după cum era de aşteptat în deplasarea de la Victoria Ţăndărei, o echipă măcinată acum de unele probleme interne, potrivit unor informaţii de ultimă oră. Oaspeţii au învins la limită, după ca la finalul primelor 45 de minute tabela era nemodificată. De asemenea, ocupanta locului secund, Victoria Amara, a făcut scor pe teren propriu cu Rapid Feteşti, altădată una dintre formaţiile solide ale campionatului. Negoiţă, Mişu, A. Constantin şi Bunea au stabilit scorul final, care putea însă fi mult mai mare dacă amărenii nu tratau superficial cîteva situaţii foarte mari de a marca. Feteştenii au avut o bară la scorul de 0-0, dar şi gazdele au fost lovite de ghinion trimiţînd de 4 ori mingea în barele porţii Rapidului. La Gheorghe Lazăr, Recolta din localitate a respectat calculele hîrtiei şi a marcat de 7 ori contra formaţiei din Ciulniţa, Laurenţiu Radu de 4 ori, Cătălin Agapie şi Georgian Gheba de alte două ori marcînd pentru cel mai bun atac din Liga a 4-a. În cel mai echilibrat meci al etapei, la Slobozia, Abatorul n-a reuşit decît un egal cu Juventus Borăneşti, care se anunţă surpriza plăcută a sezonului pînă acum. La Brazii, care au avut doar 12 jucători pentru acest meci, Marian Balica a deschis scorul, care la un moment dat era 7-0 pentru gazde, Dumitrache a reuşit 4 goluri, devenind al doilea marcator al campionatului, iar atacantul oaspeţilor, Alexandru Pascale a reuşit o «dublă» în jocul etapei cu cele mai multe goluri, 13. Surpriza rundei a furnizat-o însă Recolta Gheorghe Doja, care a învins pe terenul ultimei clasate, Recolta Bărcăneşti. Spunem surpriză întrucît din precedentele două deplasări Gheorghe Doja a revenit cu tolba plină, încasînd nu mai puţin decît 30 de goluri. Chiar dacă şi acum au primit 3 goluri, oaspeţii de la Recolta au marcat cu un gol mai mult decît adversarul şi au adus 3 puncte meritate. Tot la capitolul surprize putem încadra însă şi succesul Victoriei Munteni Buzău la Sălcioara, unde un autogol al gazdelor şi o reuşită în minutele de prelungire, după ce scorul a fost egal la pauză, au condus la prima victorie pe teren străin a echipei din Munteni Buzău.
Rezultatele complete ale etapei
Libertatea Sălcioara-Victoria Munteni Buzău 0-2 (Andrei Barbu (aut.) ’50, Florin Niţu ’90)
Olimpia Brazii-Voinţa Reviga 8-5 (Marian Balica ’6, Cristian Dumitrache ’10, ’17, ’50, ’53, Cătălin Hristov ’22, ’28, Marius Lungu ’69 / Adrian Iordache ’40, Romeo Dima ’63, Alex Pascale ’67, ’90, Mihai Brebeanu ’68)
Victoria Amara-Rapid Feteşti 4-0 (Valentin Negoiţă ’16, Cătălin Mişu ’45, Auraş Constantin ’58, Dragoş Bunea ’80)
Recolta Gheorghe Lazăr-Bărăganul Ciulniţa 7-1 (Georgian Gheba ’10, ’61, Laurenţiu Radu ’18, ’43, ’68, ’87, Cătălin Agapie ’53 / Florian Călin ’47)
Andrias Andrăşeşti-Viticola Feteşti 6-0 (Andrei Cimpoieru ’30, Adrian Ţaporea ’47, ’53, Robert Herea ’62, Andrei Iordănescu ’70, ’75)
Recolta Bărcăneşti-Recolta Gheorghe Doja 3-4 (Ion Ionescu ’11, Marian Cozianu ’26, Nicolae Radu ’38 / Ion Băbău ’18, Cristi Burlacu ’39, ’90+3, Cosmin Micu ’90)
Abatorul Slobozia-Juventus Borăneşti 3-3 (Marian Nohai ’13, ’76, ’91 / George Radu ’7, Marius Ion ’50, ’84)
Victoria Ţăndărei-Viitorul Axintele 0-1 (George Grecea ’70)

48 de comentarii:

  1. primele 4 echipe se bat la titlu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule George nu ti-a iesit sondajul la Lazar-ciulnita :P

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo george...frumoasa poza...las`o in poarta mariusica :P

    RăspundețiȘtergere
  4. vedeti domul seitan ca meciurile din liga 4,incepeand cu 30 octombrie se vor juca la ora 14 seniorii

    RăspundețiȘtergere
  5. nu este adevarat, in 30 oct se joaca tot de la 16, abia din noiembrie se muta la ora 2 seniorii...

    RăspundețiȘtergere
  6. SEITANE posteaza si tu ultimele 5 etape ,care cu care joaca,sa vedem ce previziuni de calsament final se pot face.Ce echipe mai au jocuri grele etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Abatoru sa zica BOGDAPROSTE lui Salcioara ca altfel nu mai era pe 3 ,dupa ce i-a batut Salcioara "de i-a ascultat cu urechea",le-au furat cele 3 puncte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa etapa 11 cred ca se va detasa Axintele deoarece Amara joaca acasa la Reviga ,echipa puternica acasa,nu a pierdut nici un meci pe teren propriu ,iar cu liderul a facut egal in etapa 7.
    Iar pentru Abatorul deasemeni va fi un meci greu . Doja acasa a cam castigat tot ,singura infrangere fiind cu Andrasesti.
    Bafta Reviga si Doja.pentru a mai anima putin campionatul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Axintele se dataseaza ca se duc cu banii la adversari sau la arbitrii...sa spuna cei de la reviga care nu au acceptat banii celor de la axintele...si care au reusit sa` le ia un punct

    RăspundețiȘtergere
  10. bha sa moara toata familia ta daca sa intamplat asta.esti un nesimtit daca spui asta si un inconstient.sa spuna cine a fost in cauza si daca e adevarat sa se desfiinteze echipa.esti un las,un nesimtit si un inconstient cand spui asta.fara argumente.e ushor sa arunci cu vorbele.axintele joaca pe teren,nu e iubita de nimeni,si mor totzi ptr ca nu mai e slobozia (sau apropierea) in varful clasamentului.dar,se tace din gura...si se da peste bot.ai argumente..adu`le..si se desfiiinteaza..se depuncteaza..orice.pana atunci...gura mica limbistilor !

    RăspundețiȘtergere
  11. axintele sa taca din gura..ca pana acum o jumatate de an juca pe o bere..acum care mai de care se umfla pe aici ca axintele ia campionatul si sa nu uite ca la meciul cu lazarul patronul de la axintele batea un jucator in vetiar ca a luat cartonas rosu si echipa lui de adunaturi nu a putut a bata..bafta si ciochul mic ca o sa va desumflati cat de curand si o sa jucati iar pe o bere pe la onoare

    RăspundețiȘtergere
  12. si daca tot suntem sinceri intreaba`i pe cei de la reviga cum au obtinut punctul,multa munca,gura mica..au fructificat ocazia..bravo lor.ce bani ce prostii vorbesti acolo..!frustratule ! dar de fapt nici nu stii sa scrii,ce sa mai vorbim de altele..!bafta !

    RăspundețiȘtergere
  13. si nu mai injura ma...ca sigur esti un tigan spurcat care tusezi terenu i pui plasa sa joci si tu 5 min...mars de aici ca mirosi a bochetar

    RăspundețiȘtergere
  14. ii doare in cur pe aia ca datzi in ei:)) ei tac si uite ca bat usor usor.

    RăspundețiȘtergere
  15. si zi tu ala "sinceru" de ce plancea jucatorul cu nr 8 in meciul cu lazarul? sau nu sti ca atunci dadeai plaa jos...

    RăspundețiȘtergere
  16. pai se joaca pe bani bha de aia plangea.ca nu a castigat.si scuza`ma cu plasa aia,dar e o diferentza intre noi numai dupa cum vorbim,esti mult sub nivel,si ca sa ajung la nivelul tau de inteligentza mi`ar lua prea mult sa cobor.apropo,te cred ca esti frustrat de la lazar probabil,dar tzine in tine.

    RăspundețiȘtergere
  17. iti zic eu ca nu plangea din cauza asta, plangea pt ca patronul vostru i a dat o palma ca luat rosu..si apropo nu joc fotbal i nici nu sunt din lazar dar tu esti o sluga care face naveta

    RăspundețiȘtergere
  18. gresit.dar ti`am zis.nu ma cobor.mi`ar lua prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  19. ce om prost persoana de la gh lazar...in primul rand nu era numarul 8 cel kre spui k "plangea",dar pt asta esti pus la echipa sa lingi botoseii si sa asculti pe la usi :)).Si cat despre meciul cu voi,noroc cu arbitrul de a-ti luat un punct si cu eliminarea k altfel plecati cocosati....Bafta si ciocul mic cu declarati nesimtite, k de la noi din echipa nu se comenteaza jocul celorlalte echipe, ne vedem de treaba noastra daia ne uitam la voi de sus ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. ba hopa ma cu echipa voastra ca nu santeti nici pe harta in pm de sarmani! ala isi imagineaza ca face las vegas in desert acolo la voi a? aveti vreun titlu champions league si nu stim noi? vorbiti dupa ce castigati ceva naufragiatilor!

    RăspundețiȘtergere
  21. avem Castigate si Cupa si SuperCupa pe judet,in cateva luni jucate impreuna, si voi poate k sa castigati ce avem noi, va trebuie ceva timp.
    Din pacate pentru voi,asta e tot anul nostru...asa k mai aveti de asteptat...
    Ati tacut voi dar va manca in cerul gurii si trebuia sa iesiti in evidenta cumva daca la fotbal mai subiterel...

    RăspundețiȘtergere
  22. in primul rand sa fie clar pt toata lumea, echipa din axintele si inclusiv oamenii ce se ocupa de echipa de fotbal,nu au oferit shi nici nu vor oferii niciodata bani(sau alte avantaje) arbitrilor sau adversarilor, sub nici o forma, in nici un context.Daca echipa poate ajunge la baraj doar prin valoarea demonstrata pe teren ok, daca nu, nu e nici o problema, nu dorim sa facem precum campioana judeteana de anul trecut.Cat despre incidentul adus in discutie aici de la sfartsitul meciului cu echipa din Ghe lazar, nu a fost vorba de nici o palma, nici un scandal, intr-adevar i-a reprosat pe un ton mai aspru celui care a fost eliminat, dar nimic mai mult.Avand in vedere faptul ca ultimele 35 min s-a jucat doar la poarta celor din Ghe.Lazar frustrarea pt ratarea victoriei cred ca este de inteles.Totushi daca cei care au scris aici despre acel incident sunt de la Ghe lazar,eu ii inteleg.. probabil ei sunt obisnuiti cu bataile si injuraturile din partea dlui Vlase, dar la Axintele nu s-a intamplat shi nici nu o sa se intample asa ceva, deoarece exista o diferenta de atitudine si mentalitate intre cei care baga bani in aceste echipe. Danute' , ca sa faci performate sau sa ai rezultate nu trebuie sa fi din nu stiu ce oras sau sa ai cine stie ce prestigiu, cu ambitie, bani shi ceva sansa se poate reusii..iar exemple sunt destule.
    numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  23. ce-ai dracu mai suntem noi....natia asta!!!ba fratilor hai sa vorbim mai mult pe teren!!!este cel mai corect...cel mai bun sa castige!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. STOP!
    Aici trebuie intervenit! Ori suntem corecti ori nu mai suntem!! Am fost la meci si am trecut pe langa cabina chiar cand i-a dat ala perversa ca pe targu ocna sa moara printesa! :))
    cat despre identitatea asta virtuala, nu au rost certurile cat timp nu stim cine scrie. distractie placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  25. panicatilor numai panicati isi exprima parerea aici noroc cu seitan ca a facut site'ul asta sa aveti si voi ce faceti..nijte panicati ....AMARA E FORZA TERMINATILOR

    RăspundețiȘtergere
  26. mda...amara dupa cum spui tu acolo e doar o fortza a terminatziilor..foarte frumos, in concluzie daca echipa ta este amara, atunci esti doar un terminat..

    RăspundețiȘtergere
  27. bai limbistilor...ala a spus simplu "Fortza Amara" si voi imediat vorbiti urat...ce plm nu are voie omul sa isi sustina echipa??si sunteti niste terminati in plm....pt k alta ocupatie nu aveti decat sa stati si sa injurati incultilor...iar seitane esti mai prost k ei....fa ceva sa nu se mai injure pe site-ul asta...

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce tot comentezi Lazare ca o luati cu 3-0 de la Rapid Fetesti

    RăspundețiȘtergere
  29. Amarenilor va da Reviga de o sa plangeti dupa meci.

    RăspundețiȘtergere
  30. bai limbistu' asta cu forza amara , :)) ma faci sa rad.. mai bine abtine-te dreaku sa mai scrii pe aici ca te faci ras..si faci de ras si comunitatea din care faci parte..esti doar un analfabet frustrat. apropo vezi ca nu te-a injurat nimeni nici nu te-a condamnat pt simpatia pe care o ai fata de o echipa sau alta..nici macar pt cele 4 clase pe care te-ai chinuit sa le termini, ci doar pt ca habar nu ai sa te exprimi, in plus dupa ce ca esti prost de te caci p tine..mai vbesti si urat si mai ales in necunostiintza de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  31. axintele are poate cea mai buna echipa din D , dar ca sa ajungeti voi sa jucati in C dupa cum vad ca va doriti...este departe.in primu rand trebuie sa fi civilitat.

    RăspundețiȘtergere
  32. spre surprinderea ta am mult mai multe clase decat crezi...;)si ma exprim cum vreau....puteai sa intelegi ceva din ce am scris daca aveai capacitate...esti praf...

    RăspundețiȘtergere
  33. iti place george ce ai facut...ai bagat raca si scandal in fotbalul ialomitean! :)) pic de obraz nu ai...vorba cuiva...la discoteca la milosesti cu tine ! :D:D:D :p asta asa sa mai animam un pic discutia..continuati baieti cu cearta ca e interesant ;))

    RăspundețiȘtergere
  34. ptr rmx

    ai zis ca e mare diferenta intre fratii grigore si gica vlase ,intradevar ai dreptate e mare diferenta vlase a jucat la div B ,vlase a iesit campion cu gh lazar de vreo 3 ori,daca stadionul de la slobozia arata cum arata e si datoria lui vlase in mare masura , a bagat foarte multi bani la fotbal atat la calarasi cat si la slobozia! ,,,si credema ca nu sunt nici angajat a lui vlase si nici jucator la echipa lui nu am fost niciodata!multa bafta ptr axintele

    RăspundețiȘtergere
  35. Va certati degeaba Axintele au dupa parerea mea ca atuuri disciplina in joc data de faptul ca joaca de ceva timp impreuna. Ceilalti au loturi bune dar nu au relatiile de joc ,care vin adata cu timpul-trebuie rabdare si ma refer la echipele din Tandarei,Andrasesti,Amara,Ghe Lazar,Abatorul echipe pe care le consider cele mai bune.Am vazut sambata un gol de top(primul dintre golurile lui Dorin Taporea)care trage echipa dupa el de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  36. ptr rmx.
    in primul rand sunt sigur ca tu esti cel care l a batut pe acel jucator dupa meci..si in al doile rand trebuie sa mai mananci mamaliga ca sa ajungi ca gica vlase..si in al treilea rand nu o sa mai dureze mult cu bucuria asta a voastra ca o sa va desfintati dupa primele infrangeri sau o sa jucati duminica

    RăspundețiȘtergere
  37. rmx nu are nici o treaba .nu e el patronul.ar fi culmea sa posteze aici.si se referea la comportament cand a facut comparatzie intre vlase si patronul lor.e greu sa intelegi nu?dar bn,knd nu ai ce sa zici,intelegi ce vrei.eu le urez mult succes celor din axintele si amara,doar cele doua au capacitatea sa se bata la titlu.

    RăspundețiȘtergere
  38. axintele si amara au cei mai valorosi jucatori.axintele insa sunt mai echipa,mai uniti.

    RăspundețiȘtergere
  39. pff sa inceput cu jignirile.daca nu ma insel e fundasu d ela tandarei da ce ai cu el:))

    RăspundețiȘtergere
  40. zambesc amar, cand vad reactiile voastre. Eu nu am facut altceva decat sa-mi exprim punctul de vedere referitor la ceea ce s-a scris mai sus, lucruri care din tot ceea ce stiu eu, sunt total neadevarate.
    Nu, nu sunt patronul celor de la Axintele si nici nu vreau sa ajung precum Vlase, sa ajunga altii daca vor shi pot, sunt doar un simplu jucator de fotbal si practic acest sport DOAR din pura placere. Comparatia intre cei doi oameni care investesc(arunca) bani din placere pt fotbal, am facut-o doar la nivel de atitudine, comportament unde exista o mare diferenta. Spre deosebire de bataile, injuraturile, umilintele pe care le-au suportat si le suporta inca din partea domnului Vlase, jucatorii celor de la Ghe. Lazar si la care am fost in dese randuri martor, cei de la Axintele nu au astfel de probleme.
    In privinta desfiintarii,sunt realist si stiu ca nimic nu dureaza la infinit, dar nu cred ca sa pune problema in viitorul apropiat, pana acum nu s-a inventat inca echipa care sa nu piarda niciodata,deci suntem constienti ca la un moment dat vom suferii si infrangeri, in orice sport ca si in viata trebuie sa stii sa pierzi cu demnitate si indiferent de situatie sa mergi mai departe...

    o zi faina va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  41. Anul asta o sa aveti o surpriza mare. Campionatul o sa-l castige o echipa la care nimeni nu se asteapta. Nu va fi Axintele cu siguranta. O sa revin....
    Si nu va mai certati, fiti prieteni in afara meciurilor.... Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  42. ciulnita are sanse! poate si doja daca vine nea piti :))))

    RăspundețiȘtergere
  43. Va certati degeaba.In campionatul actual oricine ar castiga tot in liga 4 ramane. Nici o echipa nu are posibilitatea financiara sa se sustina in C din campionatul actual.In primul rand o echipa care joaca in C trebuie sa fie cu jucatori profesionisti ,nu amatori ca in liga 4.Echipa cu jucatori profesionisti inseamna ,ca jucatori sa fie angajati la clubul sportiv cu carte de munca,trebuie sa aiba teren de antrenament,sala de antrenament,spatii pentru cantonament propriu si foarte multi bani pentru deplasari, salariile jucatorilor si primele acestora,salariile antrenorului si ale personalului auxiliar(cateva sute de mii de euro).Cine din acest campionat are posibilitatea asta?In plus cu mentalitate "eu joc de placere ,nu pentru bani "nu se face performanta pentru liga 3.Cine spune asta e ipocrit.Aproape totul, (95%)se reduce la puterea financiara a celor care conduc clubul,restul este sansa si noroc.Bafta celor mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  44. Hai ca de la Axintele si Amara ati ajuns sa va luati de Ciulnita si Doja,lasati-ne sa ne pregatim de Champions League(Florin- portar Ciulnita):))

    RăspundețiȘtergere
  45. a inchis gura la toata lumea asta cu comentariu :)) practic toata lumea se bate degeaba sa ia campionatu.daca nu ma insel aia care iau subordonat pe tandarei la baraj nu sau inscris nu?

    RăspundețiȘtergere
  46. nu sau inscris fratzica.ce interes aveau.la ei oaca stelian carabas fost la steaua,florin lungu de la farul c`ta..costel petre de la gl buzau ,radu oprea de la faru .echipe shmechera.

    RăspundețiȘtergere
  47. murray, hai sa stabilim ceva, nu e vorba de nici un fel de cearta, faptul ca parerile noastre nu converg asta nu inseamna ca ne certam, poate tu esti invatzat putin altfel. Ceea ce spui tu acolo despre condiitile pe care trebuie sa le aiba un club de div C nu sunt chiar asa, tu ai exagerat, oricum o mare parte din ele exista deja. Observ ca, din start tu pleci de la premiza ca nu se poate realiza, total gresit, daca chiar vrei cu adevarat sa realizezi ceva, vei realiza. Te inteleg ca itzi e mult mai ushor sa stai sa cauti motive pt care nu poti realiza un lucru decat sa vii cu argumente, idei pt realizarea lui.
    Din ceea ce cunosc exista destule cluburi de div C, care se descurca foarte bine cu un buget de 130-180 mii euro/sezon, deci suma avansata de tine nu este un realista este mult supraapreciata pt conditiile existente in romania la acest nivel.
    Referitor la faptul ca unii dintre noi jucam fotbal shi din pura placere, nu are nici o legatura cu mentalitatea, confunzi termenii sau nu stii sa-ti exprimi ideeile si ce este mai important e ca nu influenteaza negativ in nici un fel performanta, dincontra aceasta se poate realiza mai ales atunci cand ceea ce faci, faci cu placere..si nu doar pentru bani..sau din obligatie.
    Din pacate se pare ca tu(shi nu doar tu) ai niste idei preconcepute despre fenomenul acesta si indiferent cat m-as stradui sa-ti arat ca totushi se poate shi altfel, mi-e teama ca nu voi reusi.
    Sunt de acord cu tine ca factorul financiar este esential, dar nu totul se rezuma la bani.
    Zi faina !

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter