5 octombrie 2010

«Echipa etapei»
Liderul Abatorul domină formaţia ideală a etapei a 7-a
Noua ocupantă a primei poziţii în clasamentul ligii a 4-a, Abatorul Slobozia, dă cei mai mulţi jucători în echipa ideală a etapei după meciurile disputate weekend-ul precedent. De remarcat că, în cel mai bun 11 revine fundaşul Alexandru Croitoru, de la Abatorul, după ce şi în prima formaţie ideală a bifat o prezenţă, dar avem şi un new-entry de senzaţie, celălalt fundaş central Dorin Jantea, care a realizat o dublă contra Recoltei Bărcăneşti. În ruptul capului mijlocaşul Marian Nohai, tot de la Abatorul, nu vrea să iasă din echipă şi contabilizează astfel cea de-a treia prezenţă consecutivă. În opinia Sportul Ialomiţean, «Echipa etapei» ar arăta după cum urmează, cu specificaţia că între paranteze este trecut numărul prezenţelor în formaţia ideală:
portar-Ştefan Călugăru (Rapid Feteşti)
fundaşi-Dorin Ţaporea (Andrias Andrăşeşti), Alexandru Croitoru (Abatorul Slobozia) (2), Dorin Jantea (Abatorul Slobozia), Mişu Cătălin (Victoria Amara)
mijlocaşi-Cătălin Agapie (Recolta Gheorghe Lazăr), Marian Nohai (Abatorul Slobozia) (3), Marcel Alexe (Recolta Gheorghe Doja), Alexandru Pascale (Voinţa Reviga) (2)
Laurenţiu Radu (Recolta Gheorghe Lazăr) (2), Alexandru Ene (Andrias Andrăşeşti)

7 comentarii:

  1. bha asta e o vrajeala de toata frumusetzea.in loc sal punetzi pe iordanescu de la andrasesti in echipa etapei bha farte ca a dat gol si a scos penalty...voi punetzi pe alde jantea si nu mai stiu cine.e fundas si a marcat un gol ptr echipa la scorul de 3-1 ptr tandarei.da bineinteles ca abatorul trebuie sa aiba cei mai multzi jucatori.apropo,vezi ca si herea a datgol iar,dar normal,sunt mai importantzi altzii.e foarte important ca jantea de senzatzie a dat doua cu barcanesti nu?cu ultimu loc fara punct.faci greseli mari seitane.te faci de ras.

    RăspundețiȘtergere
  2. la cum a jucat abatoru sambata trecuta ...nu ar fi trebuie sa fie niciunul in echipa etapei!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo seitane iai bagat numai paia de la abatoru care abia au batut pe barcanesti acasa lanterna rosie. mai bine nu mai face asta cu echipa ca nu are legatura cu cei mai buni jucatori

    RăspundețiȘtergere
  4. seitane fa tata ceva si ia de la observatori 2 3 juktori ai meciului.nu te lua frate nu vezi k numai reprosuri ai ca ai pus de la abatoru intr`un meci cu barcanesti..nu ai cum..puteai sa pui de la abatoru` jucatori daca bateau frate pe axintele sambata acum.sau de a axintele sa pui daca bat pe abatoru..ca ala e derby..nu cu barcaneshti !!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai aveai putzin si il puneai pe mishu amara in poarta

    RăspundețiȘtergere
  6. seitan pune-i pe atsia de la abatoru frate si daca o sa ia bataie cu 3-0 sambata cu axintele.nu ai voi sa pui de la axinte ce dreq,amara abatoru lazar si andrasesti.si din cabd in cand mai pierzi cat unu din greseala:))esi culmea

    RăspundețiȘtergere
  7. seitane acum i-a lucrurile logic daca abatorul ia 3 goluri de la ultima clasata, acasa cum sa pui tu fundasi de la abatorul cand un fundas e bun daca echipa sa nu ia gol si abia dupa aia marcheaza.

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter