18 septembrie 2010

Liga a 4-a, etapa a 5-a
Schimbare de lider în campionatul judeţean
Formaţia Viitorul Axintele a preluat şefia campionatului judeţean după succesul înregistrat sîmbătă, în etapa a 5-a a Ligii a 4-a, în deplasarea de la Rapid Feteşti, printr-o reuşită din ultimele 10 minute ale partidei, de altfel una echilibrată cu cîte trei situaţii de gol de fiecare parte. Revelaţia ultimelor luni în Ialomiţa este la egalitate de puncte cu Victoria Amara, care a învins la Ţăndărei de o manieră categorică, scor 2-0, reuşite Matache şi Moraru. De reţinut şi că amărenii au evoluat cu doi oameni mai puţin pe teren, Nicuşor Stoica, cartonaş roşu direct în prima repriză şi Doru Bucur, cumul de cartonaşe galbene în partea a doua, fiind eliminaţi de centralul Rodel Aron. Într-un alt meci al etapei, Abatorul Slobozia a trecut la limită de Recolta Gheorghe Lazăr, scor 3-2, răsturnînd calculele dinaintea jocului. Pe site-ul Sportul Ialomiţean, potrivit unui sondaj încheiat sîmbătă, Abatorul era creditată cu numai 24% şanse de a cîştiga meciul, în timp ce Gheorghe Lazăr strînsese 45% din preferinţele cititorilor, iar 30% credeau că meciul se va termina la egalitate.
Rezultatele complete ale etapei
Rapid Feteşti-Viitorul Axintele 0-1
Bărăganul Ciulniţa-Voinţa Reviga 2-6
Viticola Feteşti-Victoria Munteni Buzău 2-2
Recolta Gheorghe Doja-Libertatea Sălcioara 3-1
Juventus Borăneşti-Olimpia Brazii 4-2
Victoria Ţăndărei-Victoria Amara 0-2
Abatorul Slobozia-Recolta Gheorghe Lazăr 3-2
Recolta Bărcăneşti-Andrias Andrăşeşti 0-3

7 comentarii:

  1. Cine stie ? In ce minute au fost eliminati cei 2 jucatori de la Amara ?

    RăspundețiȘtergere
  2. andraseti a-ti batut greu la barcanesti.Daca nu renuntati sa mai bagati jucatoriin teren pe pile si prietenii nu ajungeti departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost la meci.jalnic.acum o sa se vada valoarea tandareiului.e de inteles,asta se intampla knd scapi de niste juktori consideratzi"nefiind utili echipei".

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Seitan ati spus ca o sa faceti echipa etapei....sunt curios...din ce surse faceti asta??

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu face nimic. E numai gura de el.

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter