12 septembrie 2010

Liga a 4-a, etapa a 4-a
Axintele a spulberat Andrăşeştiul, Ţăndărei continuă să fie liderul
Sîmbătă, 11 septembrie, în derby-ul etapei, Viitorul Axintele a respectat calculele hîrtiei şi a învins mult mai lejer decît o arată scorul final, 6-2, pe Andrias Andrăşeşti, după ce la pauză gazdele conduceau deja cu scorul de 3-1. Oaspeţii au evoluat în 9 jucători de cîmp după eliminarea lui Lazăr. Într-un alt meci al rundei, Recolta Gheorghe Lazăr a spulberat pe Recolta Bărcăneşti, scor 9-1, printre marcatori regăsindu-se căpitanul Petrică Cristea, la prima reuşită în acest sezon, Costică Agapie, Laurenţiu Radu, Bogdan Măciucă (2 goluri) şi Sandu Cioceanu. De asemenea, un meci spectaculos s-a desfăşurat la Amara, unde Victoria din localitate, în 10 oameni mai bine de 70 de minute după eliminarea lui Sorin Negustoru, a învins la limită, scor 3-2, pe Abatorul Slobozia. Golurile amărenilor au fost marcate de Ştefan Matache, de două ori şi Lucian Zevedei. Pentru oaspeţi, care au avut şi ei un jucător eliminat în ultimele secvenţe ale partidei, Taraş, au marcat Mihai Stoian şi Alexandru Croitoru. Totodată, Victoria Ţăndărei a cîştigat cu uşurinţă la Olimpia Brazii şi continuă să conducă autoritar campionatul judeţean cu maxim de puncte.
Rezultatele complete ale etapei
Rapid Feteşti-Bărăganul Ciulniţa 3-1
Voinţa Reviga-Viticola Feteşti 5-1
Victoria Munteni Buzău-Recolta Gheorghe Doja 2-1
Libertatea Sălcioara-Juventus Borăneşti 0-0 (ambele echipe au formulat contestaţii)
Olimpia Brazii-Victoria Ţăndărei 0-4
Victoria Amara-Abatorul Slobozia 3-2
Recolta Gheorghe Lazăr-Recolta Bărcăneşti 9-1
Viitorul Axintele-Andrias Andrăşeşti 6-2

14 comentarii:

  1. Da este adevarat,Axintele a spulberat Adrasestiul ,dar cu ajutorul arbitrului lider Rodel !
    Rusine D-le Rodel!

    RăspundețiȘtergere
  2. bhai baiatule nu tie rusine sa spui de rodel.la scorul de 6-2 si un penalty ratat de cei din axintele la scorul de 1-0 nu mai spui nimic ,clar ! am vazut meciul si va spun cu mana pe inima,aveti echipa de primele locuri,dar nu va comparatzi cu axintele.si la 6-2..ce mai e de comentat..va doresc multa bafta !

    RăspundețiȘtergere
  3. blat la brazii... tandarei a batut prin mijloacele practica anul trecut...jucatorii de la brazii se certau intre ei...unii au vrut sa faca altii nu...surse sigure...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai baiatule ,am vazut si eu meciul ,nu vorbesc din amintiri.
    Este normal ca sa primeasca jucatorul de la Andrasesti cartonas galben dupa ce primeste si o palma de la jucatorul de la Axintele ,iar jucatorul vostru nu primeste nimic ? Sau este normal ca acelasi jucator al nostru la urmatorul pas sa mai primeasca un cartonas galben si automat rosu .Asta se urmarea sa ramana Andrasestiul in 10 oameni .Daca se arbitra corect poate era scorul altul ! Nu crezi ?
    Gratie d-lui arbitru .
    Pacat !

    RăspundețiȘtergere
  5. bha astia cu blaturile aveti mari probleme...gata cu blaturile...a fost meci foarte bun la brazii in care victoria a jucat bn ,a stat la cutie si pe contraatac a punctat si atat...s-a schimbat totul la tandarei,poate nu suntem o ekipa mai buna dar cu siguranta suntem o ekipa curata acum...cine a vazut meciu' poate sa confirme ca a fost meci corect...

    RăspundețiȘtergere
  6. e bine pana acum.. daca, castigam punctele cu echipe mici si in derbyuri cel putin acasa batem principalele, axintele va luat titlu anu asta.. sa vedem cum merg lucrurile mai departe. pana acum e bine. :) 6-2? game set match.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vezi ca Tandarei a batut cu 4-0.Nu 4-1!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu Axintele ,jucatorii s-au demoralizat la pauza,dupa ce in minutul 46 in 10 oameni(eliminat pe nedrept) revenisera in joc si scorul era 2-1,portarul de la Andrasesti nu a fost atent si a luat un gol de la jumatatea terenului.Asta a fost momentul psihologic peste care Andrasestiul nu a putut sa treaca.Mai au de lucru la psihic sa devina o echipa adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce sa se joaca ma altfel fara un om?a luat rosu meritat,nemeritat.dar pana la 6-2?atzi avut 3 suturi spre poarta dreq,sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  10. credeam ca Rodel e arbitru cinstit ,dar m-a dezamagit.Nu a arbitrat corect.

    RăspundețiȘtergere
  11. gata ma cu andrasesti. na facut steaua echipa in termen asa scurt si fac aia la andrasesti??? o sa mai piarda meciuri si tot arbitrii o sa fie de vina nu??!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici a fost pe fata.Jucatorul de la Axintele i-a dat o palma si a primit cartonas tot ala de la Andrasesti

    RăspundețiȘtergere
  13. stati cuminti cu echipa voastra de adunaturi ( andrasesti )

    RăspundețiȘtergere
  14. Tu esti adunatura,A adunat MATA de la toti vecinii si te-a facut pe tine.

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter