12 septembrie 2010

Handbal, Divizia A
CSM Slobozia a debutat cu o victorie în campionatul 2010-2011
Formaţia antrenată de prof. Marian Simion, CSM Slobozia, a debutat cu un succes în noua ediţie a Diviziei A la handbal feminin, într-un meci disputat duminică, de la orele 11,00, în sala de sport din Complexul Sportiv municipal Slobozia. Fetele prof. Simion au învins, scor 30-26, după un meci pe alocuri dramatic, mai ales în partea a doua a jocului, pe Ştiinţa Bacău, cele mai bune marcatoare ale gazdelor fiind Monica Ştefan, Irina Simion şi Mihaela Popescu. De asemenea, inclusiv portarul Andreea Nica, care a făcut o partidă extrem de reuşită, a marcat din propria poartă în ultimele secvenţe ale partidei, cea din urmă reuşită a meciului fiind chiar golul portarului CSM Slobozia. Să reţinem şi că, în ultimele secunde ale partidei, decarul echipei slobozene, Irina Simion, a fost eliminată pentru un fault dur la una dintre adversare. Etapa viitoare, duminică, 19 septembrie, echipa slobozeană va evolua în deplasare la CSM Ploieşti, iar următorul joc pe teren propriu se va disputa pe data de 26 septembrie, cu Rapid CFR Bucureşti.
Altfel, să menţionăm că, de la CSM Slobozia a lipsit pivotul Raluca Băcăoanu, accidentată, iar potrivit sondajului iniţiat de Sportul Ialomiţean, 69% dintre cititori consideră că lipsa jucătoarei se cunoaşte în angrenajul formaţiei antrenate de prof. Marian Simion.

4 comentarii:

  1. Daca este sa ne luam dupa ora la care s-a postat articolul ,cred ca era mai corect spus ca in sondaj s-a rasuns la intrebarea "considerati ca absenta sportivei Bacaoanu se va cunoaste ?" si nu "se cunoaste"(articolul este postat dupa terminarea jocului). Si pentru ca tot nu am raspuns la prima intrebare o sa raspund acum :DAAAAAA.Iar la intrebarea din articol o sa raspund :DAAA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari fetelor si staff-ului tehnic si mult succes in noul sezon! Se vede ca in spate stau multa munca si daruire; acum sa speram ca vor avea parte si de mai mult noroc fata de anii trecuti :)! Si pentru ca nu a fost deloc mentionat pana acum... felicitari si galeriei, care a sustinut echipa in momentele cheie ale meciului si a creat poate pentru prima data o atmosfera similara celor din salile marilor echipe de handbal precum Oltchim sau HCM Constanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Publicul spectator prezent azi in sala a fost MINUNAT.Nu am mai vazut o asemenea atmosfera de mult timp la un meci de handbal in Slobozia. Au fost multe momente din joc, in special spre finalul acestuia, in care a demonstrat ca este pregatit sa sustina din toamna viitoare o echipa de Liga Nationala . Pana atunci FELICITARI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE FETELOR si FELICITARI PUBLICULUI !

    RăspundețiȘtergere
  4. hai... sunt multe de spus... cu daruire si intelegere mai matura din partea tuturor... fete, antrenor, conducere si spectatorii... se pot face lucruri mari... IA SA RASPUNDA MIE VRE-O FATA DIN ECHIPA... CU CE SE COMPARA TRAIRILE UNUI ASEMENEA MECI... CU NIMIC ALTCEVA... ATAT SA VA GANDITI CA ESTE NUMAI DE CASTIGAT

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter