13 iulie 2010

Reunire
Prof. Prepeliţă a sunat adunarea la CSM Unirea Slobozia
Luni după-amiază, antrenorul Unirii Slobozia, prof. Constantin Prepeliţă, a convocat primul antrenament al echipei municipiului după perioada de vacanţă, 18 jucători răspunzînd prezent la apelul tehnicianului grupării galben-albastre. Din staff-ul tehnic va face parte, aşa cum am anunţat în premieră încă de la jumătatea lunii trecute, antrenorul Ion Ionescu, care se va ocupa de pregătirea portarilor Unirii Slobozia. La nivelul lotului de jucători, conducerea tehnică a decis să renunţe la serviciile jucătorilor Marius Gheorghiţă şi Florin Niţor, iar miercuri, 14 iulie şi sîmbătă, 17 iulie, vor fi organizate la Slobozia două trialuri pentru selecţia de jucători, fiind avuţi în vedere şi cîţiva fotbalişti de la Viitorul Constanţa-Academia «Gheorghe Hagi». De asemenea, zilele acestea va face joncţiunea cu lotul slobozean şi experimentatul atacant Florin Anghel, 33 de ani, despre care am anunţat în exclusivitate că va semna cu Unirea Slobozia. Totodată, la pregătirile Unirii s-a prezentat şi un fost jucător de la Gaz Metan CFR Craiova, mijlocaşul Grigore Stanciu, care nu a mai intrat în vederile conducerii oltene, dar care a acuzat probleme medicale încă dinaintea primului antrenament.
La sfîrşitul lunii iulie, în perioada 21-30, slobozenii se vor afla în cantonament la Predeal, iar pe 31 iulie vor susţine primul meci oficial, în faza a 2-a a Cupei României, cel mai probabil cu învingătoarea din partida Viitorul Axintele-Dunărea Călăraşi.
Lotul prezent la reunire: Leonida Dobre şi Relu Oprea-portari, Cristian Ciortescu, Gabriel Lazăr, Stelian Stan, Valentin Toma-fundaşi, Andrei Avanu, Iulian Bogoş, Constantin Toma, Adrian Cristea, Costel Roşu, Romeo Soare, Aurel Ilie, Bogdan Măciucă, Valentin Vintilă, Marian Tudor-mijlocaşi, Florin Popescu, Viorel Gheorghe-atacanţi.

Un comentariu:

 
Free Hit Counter