16 iunie 2010

Baraj promovare Liga a 3-a
Campioana Ialomiţei, Victoria Ţăndărei,
s-a făcut de rîs cu Eolica Baia
Ieri, marţi, 15 iunie, campioana judeţului Ialomiţa, Victoria Ţăndărei a susţinut barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, la Ovidiu, contra cîştigătoarei campionatului în judeţul Tulcea, Eolica Baia. Tulcenii au început cum nu se poate mai bine partida, şi după numai 12 minute conduceau cu scorul de 2-0, după două greşeli uriaşe în centrul defensivei ialomiţene. Victoria a reacţionat greu, dar pînă la urmă Silivestru Rusen «Capelini» a redus din handicap din interiorul careului mare şi a reaprins speranţele celor peste 200 de suporteri ai Ţăndăreiului, care au creat pe tot parcursul jocului o atmosferă incendiară. Totuşi, visele de promovare ale campioanei judeţene au fost rapid spulberate de eliminarea prematură, dar acoperită de regulament a portarului Victoriei, iar din minutul 24 elevii lui Mircea Stoica au jucat cu un om mai puţin pe teren. Imediat, tulcenii s-au dezlănţuit, iar pînă la pauză au mai marcat de trei ori, la fiecare 10 minute Eolica taxînd defensiva visătoare a ialomiţenilor.
După pauză, cu axul central schimbat, în locul lui Stoica şi Iordănescu apărînd Ochişor şi Pană, Victoria a arătat altfel, dar tot Eolica s-a aflat la cîrma jocului profitînd şi de omul în plus încă de la jumătatea primului mitan. Tulcenii s-au distrat cu campioana Ialomiţei şi au mai marcat de încă trei ori, între aceste reuşite strecurîndu-se şi reuşita aceluiaşi Rusen care a făcut ca la un moment dat scorul să fie 6-2. De reţinut că, în actul secund, formaţia din Baia s-a jucat practic cu ocaziile, nu mai puţin decît 8 situaţii clare de singur cu portarul fiind ratate cu seninătate de tulceni. La final, tabela arăta scorul de 8-2 în favoarea campioanei Baia, în timp ce în toate cele 90 de minute niciun moment Victoria Ţăndărei nu a ameninţat poziţia de promovată a adversarilor.
Ţăndărei a făcut contestaţie
Oficialii Victoriei Ţăndărei au solicitat încă dinaintea startului jocului realizarea unui confrunt pentru jucătorii echipei din Baia, aceştia avînd oarece informaţii cu privire la realizarea unora dintre transferuri de către campioana tulceană. În cele din urmă, ţăndărenii au formulat şi în scris o contestaţie cu privire la viza medicală pentru 4 dintre jucătorii Eolicii, cum că nu ar fi valabilă fără parafa unui cabinet de medicină sportivă. Miercuri, 16 iunie, la prînz, Federaţia Română de Fotbal va judeca acest dosar.
Cititorii au avut dreptate: Ţăndărei a pierdut barajul
Fanii site-ului Sportul Ialomiţean au avut dreptate în ceea ce priveşte deznodămîntul meciului de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a pe care Victoria Ţăndărei l-a susţinut la Ovidiu contra celor de la CS Eolica Baia, marţi, 15 iunie. Potrivit sondajului găzduit de http://www.sportulialomitean.blogspot.com/ şi încheiat cu doar cîteva minute înaintea startului jocului de baraj, 52% dintre votanţi au fost de părere că echipa campioană a judeţului Ialomiţa nu va reuşi să cîştige partida cu tulcenii. Doar 47% dintre repondenţi au crezut în şansa ţăndărenilor de a trece mai departe de Eolica şi a promova în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc.

Un comentariu:

  1. Conducerea AJF Ialomiţa este o conducere de c...t. cu oameni de c...t! ei sunt de vina pt ca ei au vrut ca tandarei sa ia campionatu....daca era abatoru ,lazarsau axintele cred ca nu se faceu de ras..

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter