16 mai 2010

Liga a 4-a, etapa a 27-a
Ţăndărei a mai făcut un pas spre titlul judeţean. Au mai rămas trei.
Liderul campionatului judeţean de fotbal, Victoria Ţăndărei a realizat scorul etapei, pe teren propriu, cu Recolta Bărcăneşti, scor 8-0, distrîndu-se practic cu echipa care se bate pentru evitarea retrogradării în cel mai bun joc făcut în acest retur de campionat de formaţia de pe locul 1. Principala urmăritoare, Abatorul Slobozia, a învins şi ea acasă pe Voinţa Reviga, păstrîndu-se la 5 puncte în spatele liderului şi sperînd ca în următoarele două etape Ţăndărei să se încurce fie la Ion Roată, fie cu Reviga pe teren propriu pentru ca soarta titlului să se decidă la meciul direct din ultima etapă a sezonului. De altfel, Unirea Ion Roată a furnizat «bomba» etapei a 27-a, adjudecîndu-şi toate cele trei puncte în deplasarea de la Gheorghe Lazăr, acolo unde nicio echipă nu reuşise să cîştige în acest retur de campionat. Mai mult, oaspeţii au reuşit să întoarcă şi rezultatul după ce la un moment dat erau conduşi cu scorul de 2-1!
În aceeaşi rundă, însă, evenimente reprobabile la Munteni Buzău, unde delegatul oaspeţilor din Brazii a fost la un pas să-l bată pe unul dintre arbitri asistenţi, fiind cu greu potolit de unii dintre jucătorii gazdelor care, din informaţiile noastre, l-ar fi lovit pe oficialul din Brazii. De departe, cele mai grave incidente s-au produs la partida dintre Libertatea Sălcioara şi Viitorul Axintele, unde la pauza jocului, la scorul de 2-1 pentru gazde, oaspeţii au formulat o contestaţie pentru substituire iar de nervi antrenorul din Axintele a fost luat la pumni. Ulterior, şi cei din Sălcioara au formulat o contestaţie pe toţi jucătorii oaspeţilor, la finalul partidei ambele părţi renunţînd la a mai susţine contestaţiile.
Un joc mai liniştit a fost la Amara, unde formaţia locală Victoria a învins lejer, scor 5-2, pe Viitorul Platoneşti, chiar dacă la un moment dat scorul a fost favorabil oaspeţilor, 2-1. Pentru gazde au marcat Valentin Moraru şi Auraş Constantin, cîte o «dublă» şi Florentin Andrei.
Rezultatele etapei a 27-a
Victoria Munteni Buzău-Olimpia Brazii 1-1
Spicul Colelia-Players Slobozia 0-3 (neprezentare)
Libertatea Sălcioara-Viitorul Axintele 2-3
Rapid Feteşti-Unirea Griviţa 2-0
Victoria Amara-Viitorul Platoneşti 5-2
Victoria Ţăndărei-Recolta Bărcăneşti 8-0
Recolta Gheorghe Lazăr-Unirea Ion Roată 2-3
Abatorul Slobozia-Voinţa Reviga 3-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter