15 mai 2010

Liga a 3-a, etapa 30-a
Unirea Slobozia s-a împiedicat, din nou, pe teren propriu
Echipa antrenată de prof. Constantin Prepeliţă, Unirea Slobozia, n-a izbutit decît un rezultat de egalitate în meciul disputat pe teren propriu cu Farul 2 Constanţa, una dintre formaţiile care se află în subsolul clasamentului şi matematic încă nu este salvată de la retrogradare. Greşelile uriaşe din centrul defensivei, unde Lazăr şi Ciortescu au făcut, probabil, cel mai slab joc al lor de cînd îmbracă tricoul Unirii, dar şi forma mai slabă a fundaşilor laterali, Roşu şi Stan, au făcut ca adversarii să defileze practic prin apărarea visătoare a slobozenilor. Probleme au fost şi la mijlocul terenului, unde Bogoş s-a străduit din răsputeri să-l substituie pe Adrian Cristea, suspendat pentru acest joc, dar care n-a driblat decît de-a latul terenului, dar şi în atac, Unirea părînd că evoluează în 10 oameni în prima repriză cu Gheorghiţă pe teren. În schimb, am remarcat pofta de gol a lui Viorel Gheorghe, aclamat după mai multe etape în care nu a strălucit, dar şi pe Constantin «Ţîcă» Toma, care a «arat» banda stîngă a atacului slobozenilor.
Revenind, Soare şi compania s-au văzut conduşi încă din startul jocului, după ce oaspeţii au deschis scorul la o eroare în centrul defensivei Unirii, dar slobozenii au revenit imediat prin neobositul V. Gheorghe. Tot atacantul Unirii a adus pentru prima dată echipa sa în avantaj, la jumătatea primei reprize, dar constănţenii n-au stat degeaba şi au taxat defensiva de carton a gazdelor pentru 2-2, rezultatul pauzei. După odihnă, scenariul avea să se repete: C. Toma a luat pe cont propriu o acţiune şi a finalizat din apropierea careului mic, dar fariştii au revenit iar, prin fostul divizionar A Paşcovici, şi chiar au trecut în avantaj. În cele din urmă juniorul Popescu a adus egalarea, iar în ultimele secunde ale partidei a mai ratat o ocazie de a fi erou pentru o zi la Slobozia, dar scorul a rămas 4-4.
Prepeliţă a luat foc
Antrenorul slobozenilor, Constantin Prepeliţă, a luat foc la finalul celor 90 de minute la adresa unora dintre jucătorii săi. După ce la pauză i-a oprit la cabine pe vîrful Gheorghiţă, unul dintre cei mai slabi jucători ai partidei, şi pe juniorul Ilie, cu o evoluţie emotivă, tehnicianul l-a criticat dur pe fundaşul central Ciortescu, dar şi pe colegul acestuia din defensivă, Lazăr, ambii cu prestaţii mai degrabă de Categoria Promoţie decît de eşalonul al treilea. «Să vă fie ruşine pentru ce-aţi jucat azi! Ar trebuie să aduceţi bani de acasă să jucaţi în tricoul Unirii Slobozia» a tunat profesorul Prepeliţă la adresa elevilor săi.
Rezultatele etapei a 30-a
Unirea Slobozia-Farul 2 Constanţa 4-4
CS Viscofil-CS Eforie 2-0
CS Domneşti-CSM Medgidia 5-4
Viitorul Însurăţei-Viitorul Chirnogi 3-1
Viitorul Constanţa-Petrolul Berca 2-1
CS Tunari-Dunărea Călăraşi 3-1
Viitorul Ianca-Callatis Mangalia 1-4
ACS Berceni-Utchim Găeşti 3-0
Oil Terminal Constanţa-Partizanul Merei 0-3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter