27 mai 2010

Liga a 3-a, etapa 32-a
Unirea Slobozia se luptă să-şi păstreze locul 3 în clasament
Formaţia municipiului Slobozia, Unirea, va întîlni pe teren propriu, vineri, 28 mai, de la orele 18,00, echipa CSM Medgidia, care încă are emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea din campionatul Ligii a 3-a. Elevii prof. Constantin Prepeliţă vin după victoria la limită contra Partizanului Merei, unicul gol fiind reuşit de Valentin Toma, şi au un moral foarte bun, în timp ce constănţenii nu au evoluat etapa precedentă şi au cîştigat la «masa verde» cu Oil Terminal Constanţa. De altfel, acesta a fost şi primul succes pentru Medgidia după 3 etape în care CSM nu cunoscuse gustul victoriei, remizînd de două ori şi pierzînd o dată. Partida va fi condusă la centru de arbitrul dîmboviţean Adrian Moroianu, aflat la primul meci cînd arbitrează formaţia slobozeană, asistat la cele două tuşe de Andrei Achimescu şi Paula Roxana Bănăşeanu, ambii din Ploieşti. Bănăşeanu s-a mai aflat la tuşă la două meciuri ale Unirii Slobozia, victoria 3-0 pe teren propriu cu CS Eforie şi remiza 1-1 cu Viitorul Ianca, amîndouă jocuri contînd pentru sezonul 2009-2010. Observatorii jocului vor fi Marian Toader, din Constanţa şi Ştefan Sameş, din Bucureşti.
Viitorul Constanţa şi Viscofil au cîştigat restanţele
Liderul seriei a 2-a a Ligii a 3-a, Viitorul Constanţa, fără golgeterii Nicolae Hertu şi Aurelian Chiţu pe teren, ambii convocaţi la echipa de juniori republicani ai Academiei Hagi pentru jocurile din cadrul turneului zonal pentru calificarea în semifinalele Campionatului Naţional, a cîştigat fără probleme restanţa cu Callatis Mangalia, scor 4-1, şi s-a distanţat la 5 puncte în fruntea clasamentului faţă de ocupanta locului secund ACS Berceni. De asemenea, CS Viscofil s-a apropiat la numai un singur punct de Unirea Slobozia după ce a învins în deplasarea de la Farul 2 Constanţa, într-un alt meci restanţă al seriei a 2-a. Partida a fost condusă la centrul de arbitrul ialomiţean Emil Iacob, ajutat de Jenel Dimache, tot din Ialomiţa şi de tulceanul Mădălin Gheba. Revenind la Hertu şi Chiţu, să menţionăm că ambii au prestaţii foarte bune la turneul zonal, primul marcînd un gol în meciul de debut cu Petrolul Ploieşti, iar cel de-al doilea a fost titular în partidele cu ploieştenii şi cu Poli Iaşi. De departe, însă, în evidenţă a ieşit Sebastian Zevedei, care a trecut şi el pe la Unirea, acesta marcînd de două ori contra moldovenilor.
Brigadă din Ialomiţa la Berceni
Arbitrul de centru Andrei Zaharia a fost desemnat de Comisia Centrală a Arbitrilor să conducă partida contînd pentru etapa a 32-a, seria a 2-a, dintre ACS Berceni şi Partizanul Merei, fluieraşul slobozean fiind la cel de-al 4-lea joc la nivelul Ligii a 3-a. Acesta va fi ajutat la cele două linii de alţi doi arbitri asistenţi din Ialomiţa, Liviu Burlacu, din Urziceni şi Alexandru Mihalcea, din Munteni Buzău. Burlacu este la cel de-al 31-lea joc la nivelul celui de-al treilea eşalon şi al 18-lea în acest sezon, în timp ce pentru Mihalcea va fi al 5-lea joc oficial în Liga a 3-a. (George ŞEITAN)

Programul complet etapei a 32-a
ACS Berceni-Partizanul Merei
Unirea Slobozia-CSM Medgidia
Viitorul Constanţa-Viitorul Însurăţei
CS Tunari-Viitorul Chirnogi
Viitorul Ianca-Petrolul Berca
CS Viscofil-Dunărea Călăraşi
CS Domneşti-Callatis Mangalia
Utchim Găeşti-Farul 2 Constanţa (nu se dispută)
Oil Terminal Constanţa-CS Eforie (nu se dispută)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter