22 martie 2010

Liga a 4-a, etapa a 19-a
Ţăndărei şi Abatorul rămîn la braţ pe primul loc al clasamentului
Etapa din weekend-ul precedent, disputată sîmbătă, 20 martie, începînd cu orele 16,00, a consfinţit primul succes din acest retur pentru liderul Victoria Ţăndărei, care îşi menţine prima poziţie a clasamentului după ce a trecut lejer, scor 4-1, de Rapid Feteşti, formaţie care a coborît după această înfrîngere un loc în ierarhie. În schimb, Abatorul Slobozia s-a chinuit pe teren propriu cu «lanterna roşie» Spicul Colelia, oaspeţii conducînd în două rînduri, cu 1-0 şi 2-1, însă în final s-au recunoscut învinşi graţie prestaţiei foarte bune a extremei Ionel Baltă şi a vîrfului Alexandru Ene, care au anulat reuşita de senzaţie a mijlocaşului Spicului, Voiniţchi, şut direct în vinclu din lovitură liberă. De asemenea, în alte două jocuri ale etapei, gazdele au avut mari probleme în a-şi apropia victoria, Recolta Gheorghe Lazăr învingînd la limită, scor 2-1, pe Libertatea Sălcioara, golul desprinderii fiind marcat de recenta achiziţie Cosmin Constantin, mijlocaşul împrumutat pînă în vară de la Victoria Amara, în timp ce şi amărenii au trecut cu emoţii de Olimpia Brazii, al cărei joc a fost peste cel practicat de formaţia lui Bruno Stroe. După ce au fost conduşi cu 1-0, la o gravă greşeală în defensivă, amărenii au întors rezultatul şi, graţie golurilor lui Auraş Constantin, din penalty şi Valentin Moraru, şi-au asigurat toate cele trei puncte. Succesul Victoriei Amara a fost posibil şi datorită faptului că portarul Ştefan Bucur s-a revanşat pentru eroarea de la golul încasat în prima parte a jocului, apărînd în ultimele secvenţe ale întîlnirii o lovitură de pedeapsă acordată pentru formaţia din Brazii. (George ŞEITAN)
Arbitrii au dat testele fizice
La începutul acestei săptămîni, arbitrii şi arbitrii asistenţi din Ialomiţa au susţinut testarea fizică pe plan local, de asemenea şi arbitrii lotului de Liga a 3-a susţinînd aceleaşi probe fizice. Rezultatele pentru cavalerii fluierului din eşalonul al treilea urmează a fi transmise de Comisia Judeţeană de Arbitri, prezidată de ex-arbitrul de Liga I Vasile Bratu, către Comisia Centrală a Arbitrilor pînă la data de 1 aprilie 2010. Probele fizice au constat, pentru arbitri, în susţinerea testului Cooper, minimum 2800 de metri, 100 de metri în maxim 7,2 secunde şi 400 de metri în maxim 30 de secunde, iar pentru arbitri asistenţi testul miniCooper, adică 2000 de metri în 8 minute şi 100 de metri în maximum 7,2 secunde.
Rezultatele rundei a 19-a
Victoria Amara-Olimpia Brazii 2-1
Victoria Ţăndărei-Rapid Feteşti 4-1
Recolta Gheorghe Lazăr-Libertatea Sălcioara 2-1
Abatorul Slobozia-Spicul Colelia 3-2
Voinţa Reviga-Victoria Munteni Buzău 1-2
Unirea Ion Roată-Players Slobozia 0-1
Recolta Bărcăneşti-Viitorul Axintele 1-2
Viitorul Platoneşti-Unirea Griviţa 2-0
Clasament după etapa a 19-a
1. Victoria Ţăndărei 44p, 2. Abatorul Slobozia 44p, 3. Recolta Gheorghe Lazăr 39p, 4. Rapid Feteşti 37p, 5. Players Slobozia 36p, 6. Victoria Amara 34p, 7. Viitorul Platoneşti 33p, 8. Viitorul Axintele 32p, 9. Olimpia Brazii 29p, 10. Victoria Munteni Buzău 26p, 11. Voinţa Reviga 23p, 12. Libertatea Sălcioara 16p, 13. Recolta Barcăneşti 13p, 14. Unirea Ion Roată 11p, 15. Unirea Griviţa 9p, 16. Spicul Colelia 8p.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter