11 martie 2010

Liga a 4-a, etapa a 18-a, sîmbătă, 13 martie, ora 16,00
Victoria Ţăndărei caută să se detaşeze,
Abatorul şi Gheorghe Lazăr continuă cursa de urmărire

Formaţia antrenată de Mircea Stoica, Victoria Ţăndărei, liderul la zi al clasamentului campionatului judeţean, cu un avans de 3 puncte faţă de principala urmăritoare, Abatorul Slobozia, caută să se distanţeze în ierarhia Ligii a 4-a. Elevii lui Stoica vor evolua în deplasare, la Victoria Amara, formaţie care nu a cunoscut gustul succesului în acest retur de campionat, ultima victorie a amărenilor într-un meci oficial datînd din anul trecut, în ultima etapă a turului, cînd aceştia s-au impus pe teren propriu cu scorul de 6-2 în dauna Voinţei Reviga.
Abatorul Slobozia pare a avea o misiune facilă pe terenul celor de la Libertatea Sălcioara, formaţie care etapa precedentă s-a împiedicat la Reviga, scor 1-7, în tentativa de a se păstra cît mai departe de zona fierbinte a clasamentului, locul al 13-lea, primul loc retrogradabil în Categoria Onoare. În schimb, Abatorul pare a avea serioase probleme, în sensul că jocul formaţiei pregătite de prof. Constantin Prepeliţă suferă, în jocul de la Amara cîştigînd datorită greşelilor uriaşe ale gazdelor, în timp ce în jocul din etapa precedentă cu Rapid Feteşti, slobozenii au fost salvaţi în ultimele minute graţie unei lovituri de la 11 metri după ce au fost conduşi cu 2-0 şi 3-1.
La retrogradare, situaţia pare să se limpezească o dată cu trecerea etapelor din retur, în sensul că, după cum anticipam în urmă cu o săptămînă, Spicul Colelia şi Unirea Griviţa par deja condamnate să joace sezonul viitor în Categoria Onoare, avînd 8 şi, respectiv 9 puncte, în timp ce Unirea Ion Roată şi Recolta Bărcăneşti mai trag speranţe într-o salvare miraculoasă de la eşalonul secund. Partidele acestei runde, de la Colelia, Munteni Buzău şi Slobozia par să fie decisive pentru soarta ultimelor patru clasate după etapa a 17-a în campionatul judeţean de fotbal. (George ŞEITAN)
Programul etapei a 18-a
Olimpia Brazii-Unirea Griviţa
Arbitri: Gh. Andrei, S. Ioniţă, Şt. Mitroi
Viitorul Axintele-Viitorul Platoneşti
Arbitri: M. Moise, G. Urse, I: Pîrîiescu
Players Slobozia-Recolta Bărcăneşti
Arbitri: A. Zaharia, A. Mihalcea, D. Dobre
Victoria Munteni Buzău-Unirea Ion Roată
Arbitri: M. Hagiu, I. Alexe, M. Nedelcu
Spicul Colelia-Voinţa Reviga
Arbitri: I. Moga, L. Ion, C. Ojog
Libertatea Sălcioara-Abatorul Slobozia
Arbitri: C. Borangic, I. Neacşa, M. Scînteie
Rapid Feteşti-Recolta Gheorghe Lazăr
Arbitri: E. Iacob, L. Burlacu, R. Ionescu
Victoria Amara-Victoria Ţăndărei
Arbitri: R. Aron, V. Modrea, I. Munteanu
Clasament după etapa a 17-a
1. Victoria Ţăndărei 41p, 2. Abatorul Slobozia 38p, 3. Recolta Gheorghe Lazăr 36p, 4. Rapid Feteşti 34p, 5. Viitorul Platoneşti 30p, 6. Players Slobozia 30p, 7. Victoria Amara 28p, 8. Olimpia Brazii 26p, 9. Viitorul Axintele 26p, 10. Victoria Munteni Buzău 20p, 11. Voinţa Reviga 20p, 12. Libertatea Sălcioara 16p, 13. Recolta Barcăneşti 13p, 14. Unirea Ion Roată 11p, 15. Unirea Griviţa 9p, 16. Spicul Colelia 8p.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter