5 martie 2010

Elevii lui Răuţă debutează pe teren propriu în 2010
Unirea Slobozia are nevoie de 3 puncte cu Berca
Unirea Slobozia îşi face astăzi, vineri, 5 martie, începînd cu orele 15,00, debutul pe teren propriu în returul sezonului 2009-2010, formaţia antrenată de Ion Răuţă urmînd să se confrunte pe stadionul municipal «1 Mai» cu Petrolul Berca, într-un meci contînd pentru etapa a 19-a a Ligii a 3-a. Slobozenii îşi pun mari speranţe într-un succes, orice alt rezultat în afara unei victorii putînd să-i scoată definitiv din lupta pentru ocuparea unuia dintre primele două locuri ale clasamentului. Mai ales că, marţi, 2 martie, constănţenii de la Viitorul au reuşit să cîştige restanţa cu CS Viscofil, scor 2-0, şi au refăcut diferenţa de trei puncte care îi separa de Unirea, acum aflată pe poziţia a 3-a a clasamentului.
Partida dintre Unirea şi Petrolul Berca va fi condusă la centru de arbitrul bucureştean Grigore Dan Botescu, asistat la cele două linii de Ionuţ Bobe, din Videle, judeţul Teleorman şi Florin Ştefan, din Buzescu, tot judeţul Teleorman, în timp ce observatorii întîlnirii vor fi Constantin Safta, din Ploieşti şi Grigore Ciupitu, din Bucureşti. Amănunte live de la partida pe care elevii lui Ion Răuţă o vor disputa astăzi puteţi vedea pe siteul sportulialomitean.blogspot.com. Reamintim că, în jocul tur, Unirea a repurtat cea mai categorică victorie din deplasare în acest sezon al Ligii a 3-a, învingînd cu scorul de 6-0 formaţia buzoiană, iar fostul jucător al slobozenilor, Nicolae Hertu a reuşit atunci să marcheze nu mai puţin decît 4 goluri, celelalte două fiind «opera» lui Stan.
De altfel, pentru Petrolul Berca aceasta a reprezentat şi unica înfrîngere pe teren propriu la mai mult de două goluri diferenţă, petroliştii cedînd acasă şi cu Partizanul Merei, scor 0-2, dar au trecut cu 1-0 de Viitorul Constanţa. Etapa precedentă, Berca a învins fără probleme pe teren propiu «lanterna roşie» a seriei a 2-a, Oil Terminal Constanţa, scor 3-0, ultimul gol al Petrolului fiind marcat chiar de Mihălcescu, legitimat la Unirea Slobozia pînă în iarna trecută. (George ŞEITAN)

Celelalte meciuri ale etapei a 19-a
Farul 2 Constanţa-CS Eforie
Viitorul Ianca-Viitorul Însurăţei
Oil Terminal Constanţa-Viitorul Chirnogi
ACS Berceni-Dunărea Călăraşi
Partizanul Merei-CSM Medgidia (6 martie, ora 15,00)
CS Viscofil-CS Tunari (6 martie, ora 15,00)
CS Domneşti-Viitorul Constanţa (6 martie, ora 15,00)
Utchim Găeşti-Callatis Mangalia (6 martie, ora 15,00)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter