30 octombrie 2010

Liga a 4-a
Axintele şi Amara merg cap la cap. Cine va fi campioană de toamnă?
Ocupantele primelor două locuri în campionatul judeţean, Viitorul Axintele şi Victoria Amara, continuă să se afle la egalitate de puncte şi după runda a 11-a a Ligii a 4-a. Liderul la golaveraj din Axintele a trecut mult mai uşor decît o arată scorul final, 5-0, de Libertatea Sălcioara, în timp ce Amara, după o primă repriză foarte bună, în care a condus cu 2-0, a tremurat în partea a doua a jocului şi graţie defensivei coordonată de Florin Avram «Pele» a rezistat pînă la finalul celor 90 de minute. Un autogol stupid al gazdelor după o degajare foarte bună a portarului Ovidiu Trandafir şi reuşita lui Ştefan Matache au consemnat rezultatul pauzei, pentru ca Mihai Brebeanu, cu o evoluţie foarte apreciată, să stabilească scorul final. De notat că, în repriza secundă, portarul de rezervă al Voinţei a fost eliminat de pe bancă pentru că l-a scuipat şi înjurat pe tuşierul Liviu Burlacu, ulterior, la sfîrşitul jocului lovindu-l pe acesta şi fiind cu greu potolit de oamenii de ordine din Reviga. Un arbitraj foarte bun al brigăzii conduse la centru de divizionarul C Emil Iacob, asistat de tuşierii Mihalcea şi Burlacu, şi ei divizionari C, pe un stadion care în afara suprafeţei de joc arată ca o bază sportivă de nivel superior. Surpriza etapei poate fi însă considerată înfrîngerea Recoltei Gheorghe Lazăr la Rapid Feteşti, după un joc per ansamblu slab, dar şi egalul obţinut de Andrias Andrăşeşti la Ciulniţa, unde doar un cadou al portarului gazdelor a făcut ca ocupanta poziţiei a 5-a înaintea acestei etape să egaleze după ce Bărăganul deschisese scorul. Din informaţiile noastre, arbitrajul centralului Mircea Hagiu a fost unul modest, acesta urmînd să fie analizat de comisia de specialitate a AJF. Tot la capitolul surprize putem încadra şi succesul zdrobitor al campioanei en-titre Victoria Ţăndărei, în deplasarea de la Juventus Borăneşti, 3 puncte mari care le permit celor din Ţăndărei să mai urce cîteva poziţii în clasament.
Rezultatele complete ale etapei a 11-a
Viitorul Axintele-Libertatea Sălcioara 5-0
Victoria Munteni Buzău-Olimpia Brazii 3-1
Voinţa Reviga-Victoria Amara 1-2
Rapid Feteşti-Recolta Gheorghe Lazăr 1-0
Bărăganul Ciulniţa-Andrias Andrăşeşti 1-1
Viticola Feteşti-Recolta Bărcăneşti 4-1
Recolta Gheorghe Doja-Abatorul Slobozia 2-5
Juventus Borăneşti-Victoria Ţăndărei 1-5

58 de comentarii:

  1. slab arbitrajul a influentat si rezultatul finascotand mingea din poarta celor de la ciulnita la un joc periculos vazut doar de domnul Hagiu NU MAI ZICEM DE ALTE FAZE IN CARE NU A ACORDAT HENT tot pentru ciulnita si in compensatie nu a acordat cartonasul rosu unui jucator de la ciulnita aratandui doar cartonasul galben multumim domnu hagiu mai aveam si noi doua puncte in plus dar suntem prea mici pentru a ramane in liga a 4 a asta muncim pana la ultima speranta poate avem si noroc apropo andrasestiul nu a avutnici o ocazie de gol aaaa a avut o bara din nimic multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ia nimeni masuri in capionatul acesta?Conducerea echipei din Ciulnita a intrat pe teren dupa ce au fosi scosi de arbitru dupa garduri si impreuna cu jucatorii de la Ciulnita au luat sarit la bataie la arbitru si la jucatorii de la Andrasesti.Cu toate astea,arbitru nu a oprit meciul (cum trebuia),si nici nu a acordat cartonase rosii.Tot meciul s-a desfasutat in tensiune,gazdele jignind si injurand arbitru si oaspetii .Intrau pe teren si imbranceau arbitru si jucatorii ,fara a se lua nici o masura de catre arbitru sau observator.
    Arbitru de frica nu fluiere decat la comanda celor de la Ciulnita,fiind amenintat cu bataia.
    Dupa meci 3 jucatori de la Andrasesti au ajuns la spitalul de urgenta din Slobozia.
    Fac apel la toti spectatorii si jucatorii care au asistat la meci,ca luni de dimineata sa depuna memoriila Ajf impotriva echipei de la Ciulnita,pentru eliminarea acesteia din campionat,pentru a preveni pe viitor aceste acte de huliganism.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai care sint aia 3 care au ajuns la spital ma?. ca unu este portarul ca sa lovit de bara la gol si alti 2 care au fost?auzi huliganism cred ca nu vati luat primele si esti cam frustrat eu asa zic mai bine ai fi fayr paly si ati recunoste ca nu ati jucat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Are dreptate.
    Am fost la meci si am vazut.Jucatorii de la Ciulnita impreuna cu antrenorul au intrat pe teren si au imbrancit jucatorii si arbitrii.
    Meciul nu s-a desfasurat normal,Ciulnita ameninta arbitrul,chiar sarind la bataie,la fiecare fluier al acestuia.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai amice cred ca esti dus cu pluta !!! Intradevar , oamenii de pe banca au protestat la deciziile anapoda ale arbitrului in favoare Andrasestiului , omu clar a arbitrat cu tenta ! Poate si caloianu sau Barac meritau rosu cum merita si cineva de la andrasesti....dar tu EXAGEREZI TARE !!! Cunosc baietzii de la Andrasesti si pot recunoaste si ei ca nu am sarit calu rau pe teren , nu s-a jucat peste limita cu mici exceptzii . te intreb , la DOJA AI fost sa vezi ce e aia presiun ? la MUNteni si in alte parti ? NU MAI DEZINFORMA LUMEA SI NU MAI BAGA RACA , vb usor in spatele monitorului !! ROG baietii de la Andrasesti sa confirme daca chiar asa a fost KOSOVO cum exagereaza..

    RăspundețiȘtergere
  6. Verificati la Spitalul de urgenta

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebui eliminati,sau macar sa le suspende terenul pentru tot campionatul.

    RăspundețiȘtergere
  8. spune ca nu a-ti avut nici macar 2 suturi pe poarta , tot din cauza noastra ...plus un arbitru ce va impingea din spate ??? Nu mai fi fustrat mai Stelica sau care oi fi , Taporea , HEREA sau baietii cu caracter de la voi pot recunoaste ca nu s=a luat nimeni de ei !! CRed ca esti suparat ca nu mai iei bani de morcovi de la sponsori , dar recunoaste ca nu ati meritat victoria astazi !!

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci recunosti ca trebuiau sa fie eliminati jucatori de la Ciulnita.
    Nu au intrat pe teren de pe margine in timul meciului si au imbrancit jucatorii si arbitrii?
    Sau astea le numesti"nu s-a jucat peste limita cu mici exceptii".

    RăspundețiȘtergere
  10. ma eu cred ca durerea este mare cind pierzi puncte cu echipe mici,dar sa ajungi sa spui ca la Ciulnita se pune presiune esti dus cu CAPU,mai intreaba si tu pe cineva de la echipe mari cum au fost primiti si pe urma sa vorbesti,sa zica baieti de la Axintele cum iam primit la noi,si meciul a fost arbitrat tot de hagiu dar ia zis cineva ceva la arbitru atunci

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa injuri si sa ameninti arbitrul si jucatorii tot timpul meciului , sa intri pe teren sa-l iei la bataie ca nu fluiera cum vrei tu ti sa par exagerari?Si sa nu se ia nici un cartonass rosu ,tot OK este?

    RăspundețiȘtergere
  12. ia zi un jucator care a fost bruscat de antrenorul de la gazde asa cum zici tu si care antrenor ca la noi sint mai multi care se ocupa cu echipa.(spune faza daca ai fost la meci)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai FRUSTRATULE ! e greu sa recunosti ca ati jucat penibil si nu ati batut la una din echipele slabe ale campionatului ??? BELU a protestat la japca de arbitraj a lui Gile ...ii de ce vroiai sa ii dea flori ? in rest , ce probleme au avut jucator de la Andrasesti , ne-am dat mana la sfarsit !! NU STIU CE COCALAR esti dar nu mai incerca sa dezinformezi lumea !! axintele ne-a batut 8-0 , amara 4-2 , reviga 7-1...s-a plans vreunu de duritatea noastra ? dar asa e ..nu ai prima , de unde bai de paine nu ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Citeste mai sus Ciulniteanule cum oameni de la tine recunosc ca cei de pe banca au exagerat si Barac si Caloianul trebuiau eliminati.

    RăspundețiȘtergere
  15. mai amice caloianu merita rosu odata cu un jucator de la voi ....esti penibil !! totzi baietii de la voi nu au avut o problema cu noi , plus ca ne cunoastem ...numai tu ai avut o drama mare !! daca o tineti tot asa cu jocul asta...la anul jucatzi cu noi in D unde va e locul !! mai mediteaza la asta....

    RăspundețiȘtergere
  16. ma refer ca baietzii de la oras nu o sa va mai suporte pe voi TARANII din sat ce tot comentati aiurea...si o sa plece ...si joci tu STElica cu VAraru...sau o sa aduca si alti jucatori si dispare pleava

    RăspundețiȘtergere
  17. N-am vazut meciul,dar dupa atatea comentarii cred ca a fost ceva acolo.
    Cine a vazut meciul da ne dea detalii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Uite ce poate sa faca o echipa mica cum este Ciunita,sa ia foc blogul la baiatul asta ,uite asa mai incaseaza si el niste banuti din trafic:))

    RăspundețiȘtergere
  19. sunteti penibili sa acuzati echipa din ciulnita de duritate hai ca eu plec spre urgente sa vad care e acolo intradevar adi sa lovit la golul nostru herea sa lovit cu cine spune tu adi nu a vrut sa mearga la spital intreabal ei doi sau lovit dar nu de noi ma nr 2 de la voi a lovit fara minge si hagiu nu a aratat cartonasul rosu si de acolo a plecart tot .

    RăspundețiȘtergere
  20. Au fost cateva 'iesiri ' putin mai exagerate ale noastre dar nu cum spuneti voi Andrasenilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. PAi cand vezi ca stand in fata calculatorului sub un id aiurea dezinformezi lumea normal ca nu poti tace !! Domnu George , ceva sa se intre doar dupa o singura adresa nu se poate ? ca poti pune orice nick si arunci vb in vant ? REPET , s-a plans AXINTELE , REVIGA , AMARA de atitudinea noastra ? Pana atunci , fugi repede ca ai de pazit terenul din Andrasesti la noapte ...

    RăspundețiȘtergere
  22. apropo nu aveti curaj sa va da-ti numele pe blog....

    RăspundețiȘtergere
  23. una peste alta..indiferent de ce a fost acolo..andrasesti avea valoare,batea.nu ai cum sa nu batzi la ciulnitza. reviga,amara,axintele..

    RăspundețiȘtergere
  24. Bravo Fetesti!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. SEITANE,ia sa-ti vedem veleitatile de ziarist.Propun sa te ocupi tu de o ancheta cu meciul Ciulnita-Andrasesti ,sa vedem cine are dreptate.Cum se pot vedea notarile observatorului?

    RăspundețiȘtergere
  26. La alt meci l-au dat afara pe jucator ca a scuipat un tusier.La cinlnita ca i-a luat toti morti....in p... si a sarit la bataie,nici galben n-a primit.Arbitru era cac..t tot de frica.

    RăspundețiȘtergere
  27. Seitane.N-ai afisat scorul cu Tandarei

    RăspundețiȘtergere
  28. ciulnita a deschis scorul nu andrasestiul

    RăspundețiȘtergere
  29. era era , si tot cu Andrasestiul tragea !!! il durea pe hagiu la basca de noi....v-a ajutat cat a putut , pacat ca astazi ati fost slabi...e greu sa recunosti ? nu mai da vina ca BElu tipa la arbitru.....ca Hagiu facea mai pe al dreaq si va impins usor de la spate , de aia nu ati dat voi 2 juturi pe poarta ca tzipa Belu ? ps ( sa ii dati o bere portarului ) hai gata cu cearta

    RăspundețiȘtergere
  30. Va asteptam la noi la primavara Ciulnitenilor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Tipa Belu la arbirtu? Vai ,nu se poate sa spui asta.Nici n-a sarit la bataie impreuna cu frustratul de Caloianu ,pe care Andrasestiul l-a dat afara ,cu cateva luni in urma(Nici n-a vrut sa se razbune FRUSTRATUL)

    RăspundețiȘtergere
  32. Si care e problema ca tipam la arbitru?am deranjat pe cineva de la voi de asta nu ati castigat voi ? sincer cu mana pe inima jurativa voi care postati aici ca din cauza arbitrului nu ati castigat voi spune o faza in care va defavorizat arbitrul ca am tipat eu la el barem eu personal cheltui bani la ecgipa asta voi dc?

    RăspundețiȘtergere
  33. ..pacat de cei de la fetesti atat viticola cat si rapidul ca nu au apucat sa se bucure pt aceste victori..

    RăspundețiȘtergere
  34. sunt un jucator de la andrasesti, si sincer mie nu mi s a parut ca ciulnita a jucat urat...atat am putut....ciulnita si a dorit mai mult sa castige si a reusit sa obtina un punct...noi nici nu ne gandeam sa nu castigam la ciulnita, dar fotbalul de palmuieste cand il iei la misto....asta este...ne meritam soarta... bravo ciulnita pt felul in care s a daruit si a luptat. daca o tineti tot asa nu aveti cum sa retrogradati!

    RăspundețiȘtergere
  35. in primul rand e rusinos ca o echipa care se vrea campioana judeteana sa nu poata sa bata pe ciulnita ,e rusinos sa nu joci nimik si sa dai vina pe belu sau caloianu ptr ca echipa ta e penibila,e rusinos ca voi sunteti impinsi de la spate de arbitru si nu sunteti in stare sa da-ti un sut pe poarta,e rusinos ptr patroni care baga banu la andrasesti ca vor sa castige cu orice pret si sunt inconjurati de oameni fara valoare ,e rusinos ptr voi sa spuneti de caloianu ca jucat sa se razbune!!!! noi jucam cu caloianu care azi a fost peste voi cu mult! si inca ceva e rusinos ptr voi ca sunteti la 10 p de locul 1 !

    RăspundețiȘtergere
  36. stiu frate, mie unu mi e rusine dupa ziua asta...imi vine sa intru in pamant, imi vine sa ma las de fotbal, dar asta este...cum am mai spus, fotbalul te palmuieste cand il iei la misto....inca o data felicitari ciulnita. tine ti o tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. iar pt pariori acum:sper sa le nimeresc pe toate...k etapa asta am gresit 2 meciuri...

    Olimpia Brazii-Libertatea Sălcioara 1
    Victoria Amara-Victoria Munteni Buzău 1
    Recolta Gheorghe Lazăr-Voinţa Reviga x2
    Andrias Andrăşeşti-Rapid Feteşti x2
    Recolta Bărcăneşti-Bărăganul Ciulniţa 1
    Abatorul Slobozia-Viticola Feteşti 1
    Victoria Ţăndărei-Recolta Gheorghe Doja 1
    Juventus Borăneşti-Viitorul Axintele 1x...spre 1 solist


    BAFTA...sa iasa asa

    RăspundețiȘtergere
  38. si din modestie am pus 1x la boranesti...:))

    RăspundețiȘtergere
  39. la boranesti iese 2 clar.nici nu trebuia sa te gandesti cu 1 al tau.

    RăspundețiȘtergere
  40. si la andrasesti nu stiu ce ti veni sa pui x2?!?
    iese 1 clar...doar vor sa promoveze astia, ce naiba se impiedica de rapid fetesti? :))

    RăspundețiȘtergere
  41. da ma las ca e taporea dorin la andrasesti care trage echipa dupa el....pfff (praf)

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu am ninic cu cei de la Andrasesti dar nu stiu sa piarda asta este parerea mea,asa au facut mereu dupa un esec ca asta de la Ciulnita.Pacat de jucatori ca au citiva buni si nu merita asa ceva din partea altor coechipieri de ai lor.

    RăspundețiȘtergere
  43. e greu cand venim sa jucam la o echipa de tara,si gasesti aici taranusi care se uita urat la tine ca joci in fata lor...asta e problema la andrasesti

    RăspundețiȘtergere
  44. ba saracilor cu ce v-a deranjat pe voi taporea ???numai tzarani sunteti va certati p'aici parca sunteti la divizia A....stati linistiti acolo ca toti suntem o apa si un pamant...u unde joci de zici de taporea???daca erai mai sus de divizia asta judeteana de cacat mai ziceam...dar odata ce comentezi aici stai linistit si nu mai vorbi...

    RăspundețiȘtergere
  45. macar daca ar fi 10 ca el in divizia asta , plus caracter....mereu i-si da viata pe teren !! Multa bafta Tapi poate gasesti o echipa sa te meritee

    RăspundețiȘtergere
  46. Am vazut meciul de la Ciulnita si eu am cu totul alta pareare si anume,in teren{daca acea suprafata se poate numi teren de fotbal}s-a jucat haotic,fara nici o logica de joc ,de ambele parti.Au fost si cateva duritati nesanctioanate comform regulamentului,de un arbitru timorat de injuraturile oamenilor de ordine,oficialilor de la Ciulnita.A fost un adevarat circ si grav este ca s-a desfasurat in interiorul gardului ce delimiteaza suprafata de joc.Un asemenea arsenal de injuraturi nu am auzit nicaieri ,de cind merg pe stadioanele tarii.Sub o asemenea presiune nu stiu ce arbitru ar fi condus jocul asa cum trebuie.As fi curios sa aflu insemnarile observatorului Ionescu ,pt ca multe din relatarile mele s-au petrecut chiar linga dinsul.Si prietene care il critici pe Taporea,un joc nu se castiga de un singur jucator.Ar fi bine sa-ti cumperi un atlas geografic si cu pixul sa ajungi si tu sa vezi pe ce stadioane din tara si strainatate a jucat baiatul asta{dar cred ca e prea mult pentru tine}.Poate ma insel eu ,dar baiatul asta nu incearca sa fenteze fotbalul,cum fac altii,dar repet este numai o parere a mea.

    RăspundețiȘtergere
  47. In viata mea,nu am asistat la un meci de rahat ca acesta cu Ciulnita .
    Toate lumea de pe margine ,tipa,urla ,injurau arbitrii ,jucatorii care incercau sa-i potoleasca pe unul precum Caloianul , pana si oamenii de ordine tipau ,injurau si amenintau .
    Pacat ca se intampla asa ceva !

    RăspundețiȘtergere
  48. asa s-a intamplat si la meciul cu amara....toata lumea injura la ei...oameni de ordine,oficiali,jucatori....niste salbatici...doja si ciulnita trebuiesc eliminate

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu trebuie sa ascultam de toti frustratii si incultii, meciul de la ciulnita a fost greu din toate punctele de vedere: teren jalnic, atmosfera tensionata (putin spus) pe margine, jucatorii adversi foarte duri, pe alocuri violenti, arbitraj modest....deci nu ai cum sa spui ca unu sau altu nu a jucat bine si sa dam vina pe ei, nu este asta valoarea Andrasestiului, rezultatul nu este adevarat, imprejurarile au facut ca victoria sa nu revina Andriasulul. Dar o sa demonstram tuturor adevarata noastra valoare in meciul cu Rapid Fetesti. Hai baieti, capul sus, nu este finalul aici!
    D.I.B.

    RăspundețiȘtergere
  50. SEITANE FA TU O ANCHETA LA PROLEMELEASTEA CU CIULNITA SI ANDRASESI.NU VEZI CE REVOLTATA E LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
  51. E ultima oara cand postez pe tema acestui articol , pentru ca comentariile or sa fie multe...e plin de carcotasi !!! ANDRASESTIUL a facut un meci foarte slab , lucru recunoscut de baietii cu caracter de la voi , chiar si de NEa DAN !! Ce e corect ca fratii Belu au protestat de pe margine , pt ca in fiecare meci de acasa nse da 10 % oaspetilor , la un momentdat rabufnesti !! Nu cred ca din cauza ca facea Belu galagie nu ati fost in stare sa aveti 2 juturi la poarta !! Pe teren , inafara de Caloianu care a fost agresiv , restul sunt inofensivi , dar cred ca exagerati prea mult pe neputinta voastra . Teren rau asa e...dar nu uitatzi ca pana sa vina oamenii cu bani anul asta se juca fotbal printre balegi pe teren la voi...asa ca ciocul mic ca nu veniti de pe GHencea.Nu va mai umflati atat ca mare echipa ce aveti , a ajuns Vasile la 43 de ani sa alerge mai mult ca jumate de echipa . Succes pe mai departe , mai ales ca sunt 4 , 5 amici acolo...

    RăspundețiȘtergere
  52. cred ca Andrasestiul a facut cel mai slab meci din acest tur de campionat la Ciulnita..si asta nu s`a intamplat din cauza presiunii de pe margine sau din cauza adversarilor(duritati...)...atat am putut...cu parere de rau spun ca Ciulnita merita chiar victoria..au fost accidentati la noi printre care si eu..dar nici unul dintre noi nu a fost accidentat de vreun adversar..cat despre arbitraj..pfff..au fost unele greseli ale lui Hagiu:trebuia eliminat Caloianu cand a sarit la el sa`l bata ,trebuia eliminat Barac pt fault dur,la fel si nr 2 de la noi tot pt fault dur...dar asta e mai sunt si greseli..una peste alta,atat am putut la momentul respectiv...

    RăspundețiȘtergere
  53. Felicitari Herea , in sfarsit un baiat cu caracter care si-a dat si numele si recunoaste ca nu a fost chiar asa cum zic unii...ati jucat slab si recunosti !! Ms pt fair-play , sper sa il inteleaga si altii si sa nu mai creada ca a scos Belu mingea din poarta !!

    RăspundețiȘtergere
  54. din toate comentariile expuse,se poate trage sigur o concluzie{echipele atat au putut in acea zi)dar ce ne facem cu atmosfera din incinta "suprafetei de joc"unde existau acei CLOVNI care voiau sa iasa in evidenta,probabil in fata unor fete care se aflau in imediata lor apropiere,ce ne facem cu acei oameni de ordine care la pauza,numai ca nu iau lovit pe arbitrii si care in timpul partidei ii spuneau asistentului de pe acea parte cand sa ridice steagul ca altminteri ia bataie.Asta da educatie,asta da cultura si ce pacat ca sunteti asa de aproape de civilizatie!Dar de unde nu este nici dumnezeu nu cere.
    p.s. Atitudinea lui Caloianu este de inteles,juca impotriva echipei care renuntase la serviciile lui.
    Intr-o comuna in care lumea mananca si bea pe datorie(caiet)la magazin Belu,care probabil avea in buzunar 10 lei din pensia bunicii se credea ZEU.
    Cred ca daca jocul s-ar fi desfasurat oriunde in alt loc,rezultatul ar fi fost altul,in rest bafta tuturor jucatorilor si sa nu se mai lase influientati de cei de pe margine.

    RăspundețiȘtergere
  55. Prietene citi ani mai ai pina la majorat ca nu intelegem nimic din ce spui tu acolo?

    RăspundețiȘtergere
  56. Ce naiba tot va certati pentru taranii astia de la Ciulnita , stiu ca sunt niste derbedei , au intrat asa cum au intrat in liga asta , adica pomana de la AJF , si normal ca AJf-ul ii tine in brate ca le scade si lor profitul . Oricum campionatul de anul asta este foarte slab iar japca este mult mai mare ca oricand , arbitraje varza, tendentioase , ca de , la conducere este dl Bratu care stie toata lumea cum s-a lasat de arbitraj.

    RăspundețiȘtergere
  57. sa-i sugi p..a lu BELU si la toti taranii de la ciulnita pt aia 10 ron ai lui BELU.P.S. probabil esti arbitru si daca nu va dat nu inseamna neaparat ca nu are.

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter