19 octombrie 2010

«Echipa etapei»
Marcatorii din echipa ideală au înscris de 14 ori în etapa a 9-a
Dragi cititori, am ajuns iată la cea de-a 5-a ediţie a «Echipei etapei», care după fiecare weekend generează pentru unii jucători satisfacţii, iar pentru alţii dezamăgiri. Totuşi, este evenimentul săptămînal care produce cele mai multe tensiuni, ţinta principală a nemulţumirilor fiind chiar realizatorul acestei rubrici. Înainte de a face unele scurte comentarii în ceea ce priveşte formaţia ideală a etapei a 9-a, să facem din nou precizarea că 11-le imaginat de Sportul Ialomiţean are un caracter pur orientativ şi nu presupunem că «Echipa etapei» reprezintă întrutotul realitatea performanţelor fiecărui jucător nominalizat. Sîntem de acord că poate ar exista alţi jucători care ar merita să fie în echipa ideală, spre exemplu Taraş de la Abatorul care a făcut un meci foarte bun la Ţăndărei, Auraş Constantin de la Amara, MVP-ul primei reprize la Ciulniţa, Adrian Iordache de la Reviga, marcator a două goluri sau George Radu de la Borăneşti, şi el autorul unei «duble», dar pe baza cercetărilor noastre «Echipa etapei» din weekend-ul precedent ar arăta astfel:
portar: Bogdan Taşcu (Abatorul Slobozia)
fundaşi: Dorin Ţaporea (Andrias Andrăşeşti) (2), Mihai Brebeanu (Voinţa Reviga), Andrei Maftei (Olimpia Brazii), Cătălin Mişu (Victoria Amara) (3)
mijlocaşi: Daniel Duţă (Viitorul Axintele) (2), Cătălin Scurtu (Recolta Gheorghe Lazăr), Costel Mizileanu (Juventus Borăneşti), Denis Stanciu (Abatorul Slobozia)
atacanţi: Adrian Velu (Viitorul Axintele) (3), Ştefan Matache (Victoria Amara) (2)
* între paranteze sînt trecute prezenţele la zi în «Echipa etapei»

11 comentarii:

  1. mama iar esti rau de tot.bhai nene mai bine fa ceva si schimba metoda asta.pai tu itzi faci in cap o echipa si gata aia e.mishu de la amara e nelipsit..sa fim serioshi sunt 10 juktori peste el

    RăspundețiȘtergere
  2. eu de cand am prins in echipa ideala nu am mai prins titular :)) divizia asta este cacamaca suntem cu toti o apa si un pamant ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca erai mai bun nu jucai in divizia asta de "cacamaca" Asta-ti e valoarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce va apucati voi sa vorbiti de nivelu fotbalului ma saracilor!? nu vedeti ca suntem cei mai slabi din europa la fotbal-echipe nationale si de club si voi aveti pretentii de fotbalisti in liga 4A?? hai sa ne bucuram de fotbal asa cum stim fara sa ne mai vedem zidane si romario pe aici ca toata lumea joaca de placere la liga asta,nimeni nu trraieste de pe urma banilor castigati . mam distrat si cu voi hahalerelor :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa ajungi fotbalist adevarat te formezi aici in liga 4.Trebuie sa ai caracter de acum de fotbalist .Nu se naste nimeni direct fotbalist in A.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se face fotbal in liga4 pentru ca toti fotbalisti au mentalitatea lui "GIGI" de mai sus:"Sa jucam de placere".De placere se joaca pe maidan ,nu in liga,(fie ea si a-4-a).Daca nu ai mentalitate de jucator si nu ai in cap ca peste 2 ani joci in A,nu vei ajunge niciodata sa faci performanta in fotbal.Iar apropo de bani: sunt echipe in liga4 la care poti castiga peste 1000ron/luna doar din fotbal daca esti bun(informatie din sursa sigura).

    RăspundețiȘtergere
  7. cacamaca sunteti cu toti :))

    RăspundețiȘtergere
  8. am avut ocazia va vad partida dintre Ghe Doja si Andrasesti si am iteles de ce cei de la Ghe Doja incaseaza atatea goluri,pentru ca sunt preocupati mai mult de duritati ,decat de fotbal.Si toata aceasta atmosfera este intretinuta de nimeni altul decat capitanul echipei,un anume marcel care am inteles ca este politist la Cazanesti.Ei asta da conduita,cesa zic!si in final un sfat pt. d-nul plitist,nu-ti mai face haina militara de rusine chiar daca pa durata partidei o tii in vestiar.

    RăspundețiȘtergere
  9. MARE DREPTATE AI CU ACEST POLITIST !

    RăspundețiȘtergere
  10. hua cu taranu de marcel. face abuz de insigna pe teren! huaa tzarane !!

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter