12 octombrie 2010

«Echipa etapei»
Formaţia ideală are 10 marcatori în runda a 8-a
Stimaţi cititori, dragi jucători, arbitri, observatori, antrenori şi spectatori, săptămîna aceasta Sportul Ialomiţean a avut o maximă problemă în alegerea celui mai bun 11 al etapei precedente, întrucît de la mijloc în sus a existat o concurenţă acerbă. Şi-uite aşa, am decis noi după consultări interne, să schimbăm cu de la noi putere sistemul de aşezare al formaţiei ideale, (numai pentru această etapă, promitem), pentru a face loc cît mai multor jucători ofensivi în 11-le etapei a 8-a. Aşadar, echipa etapei de astăzi se va aşeza în sistemul 4-3-3 şi nu 4-4-2 ca pînă acum, iar nominalizările noastre pentru săptămîna aceasta sînt, după cum urmează, cu menţiunea că în afara portarului restul jucătorilor din formaţia ideală au reuşit să înscrie cel puţin cîte un gol în runda a 8-a:
portar: Victor Cristea (Recolta Gheorghe Lazăr)
fundaşi: Daniel Achim (Victoria Munteni Buzău) (2), Petrică Cristea (Recolta Gheorghe Lazăr), George Dumitru (Viitorul Axintele) (2), Cătălin Mişu (Victoria Amara) (2)
mijlocaşi: Daniel Duţă (Viitorul Axintele), Gigel Stoica (Victoria Ţăndărei), Fera Bogdan (Juventus Borăneşti)
atacanţi: Lucian Zevedei (Victoria Amara) (2), Adrian Velu (Viitorul Axintele) (2), Georgian Gheba (Recolta Gheorghe Lazăr)
-între paranteze sînt trecute prezenţele jucătorilor în «Echipa etapei» de la lansarea acesteia

7 comentarii:

  1. cum ma sa pui pe aia de la lazar.ba etsi praf.pai au jucat cu cei mai slabi baaaa.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ai "cei mai slabi" au facut 2-2 cu locu 2...n-ai nicio treaba cu fotbalu`...merita cu toti sa fie in "echipa etapei",chiar mai multi de la lazar!

    RăspundețiȘtergere
  3. asa e lazarul nu intamplator a facut scor cu doja joaca de la meci la meci mai bine

    RăspundețiȘtergere
  4. dar cumva portarul de la Lazar a dat 3 pase de gol? ca la scorul ala ma indoiesc ca a avut alta interactiune cu mingea....

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte greu la acest moment sa poti face o echipa a etapei obiectiva care sa nu genereze controverse desi tin cu Gh Lazar si nu ascund asta nici eu nu inteleg ce cauta portarul in echipa etapei

    RăspundețiȘtergere
  6. portarul de la ghe lazar a fost singurul care nu a primit gol. nu inteleg ce e asa greu de inteles ce cauta in echipa etapei...

    RăspundețiȘtergere
  7. bai baietzi,echipa alora dina xintele era normal sa fie toata dreq,a batut liderul cu 5-1,suntetzi normali la cap?portaru ala a luat un gol cu abatoru,nu ca ala de lazar care nu a luat cu "BARCANESTI".da ce pretentzii sa ai ..

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter