22 septembrie 2010

Selecţionata judeţeană
Juniorii U16 din Ialomiţa au debutat cu o înfrîngere
Selecţionata de juniori sub 16 ani a judeţului Ialomiţa a început prima ediţie a campionatului naţional cu o înfrîngere dureroasă împotriva echipei similare a judeţului Constanţa. Elevii pregătiţi de prof. Constantin Prepeliţă şi prof. Ion Ionescu au cedat, într-un meci disputat miercuri, 22 septembrie, de la orele 16,00, pe stadionul din Amara, scor 0-5, după ce la pauză oaspeţii conduceau deja cu scorul de 3-0. Partida a fost arbitrată la centru de o brigadă din judeţul nostru, avîndu-l la centru de Valentin Modrea, care de altfel a şi anulat un gol gazdelor, asistat la cele două linii de Marius Anton şi Ionuţ Munteanu. Observatorul meciului a fost preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor Ialomiţa, fostul divizionar A Vasile Bratu. Reamintim că selecţionata judeţeană Ialomiţa a fost repartizată de Federaţia Română de Fotbal în aceeaşi serie cu alte patru echipe, respectiv reprezentativele similare ale judeţelor Călăraşi, Brăila, Galaţi şi Tulcea. Într-un alt joc al etapei de debut, echipa U16 a judeţului Călăraşi a spulberat formaţia din Tulcea cu scorul de 8-0. Următorul joc al juniorilor ialomiţeni se va disputa miercurea viitoare, 29 septembrie, de la orele 16,00, în deplasare, la Galaţi.

4 comentarii:

  1. anti-basarab,prepelita,ionescu23 septembrie 2010 la 19:41

    nu-si pune nimeni nici un semn de intrebare in privinta asta? nu cred ca in il chiar nu sant juniori de valoare. sai schimbe cineva pe incompetentii aia care conduc sectoru de juniori.cum poate prepelita sa aiba grija de copii cand el antreneaza in 6 locuri disperatu dupa bani. si ionescu stie toata lumea ca e alcolic! huaaa.. de ce nu e pus milea sa se ocupe de juniori ca are putere de munca,e tanar,a invatat cat de cat fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  2. are dreptate ..prepelita a stricat multi jucatori sa'mi spuna cineva cati fotbalisti a scos avarul asta libidinos

    RăspundețiȘtergere
  3. Hotii de la AJF jos cu ei.Spagarii.HUO.HUO.HUO

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimaţi cititori, în afara mulţumirilor pentru faptul că postaţi comentarii la majoritatea articolelor, vă rugăm respectuos să folosiţi un limbaj civilizat. Altfel, ne vedem nevoiţi să ştergem acele comentarii care aduc jigniri anumitor persoane, indiferent de numele acestora. Vă mulţumim pentru înţelegere.

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter