16 septembrie 2010

Liga a 4-a, Gigel Stoica, antrenor-jucător Victoria Ţăndărei:
«Merităm locul 1 doar dacă batem Amara»
Antrenorul-jucător al Victoriei Ţăndărei, Gigel Stoica, a vorbit în exclusivitate pentru Sportul Ialomiţean despre începutul de sezon al formaţiei sale care conduce cu maxim de puncte campionatul judeţean după 4 etape.
-Ţăndărei a pornit ca din tun în acest sezon, avînd maxim de puncte după 4 etape, vă aşteptaţi la un asemenea debut ţinînd cont şi de faptul că aţi preluat echipa în vară şi au plecat o serie de jucători?
-Victoria Ţăndărei s-a dispensat de jucătorii care nu mai erau utili echipei. Jucătorii importanţi au fost opriţi şi adaptaţi noului stil de joc, iar pînă acum rezultatele sînt bune şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie.
-În etapa a 5-a întîlniţi pe Amara, echipa de pe locul 3. Cît de important este acest joc pentru echipa dvs.?
-Este un joc foarte important pentru noi, deoarece Amara este o echipă bună, şi cu o echipă bună trebuie să demonstrezi că meriţi locul întîi în clasament.
-Care sînt atuurile Victoriei Ţăndărei pentru a se impune în acest joc?
-Atuul echipei noastre este tinereţea jucătorilor care fac parte din lot şi dorinţa lor de a demonstra că merită să joace la o echipă de locurile fruntaşe ale clasamentului.
-Ce opinie aveţi legată de arbitraj pînă în această etapă? Credeţi că arbitrii au puterea să influenţeze partida de sîmbătă cu Amara?
-Arbitrajul este din ce în ce mai slab, se fac greşeli incredibile, pe care nu le pot explica logic. Chiar dacă se va greşi în jocul cu Amara, noi nu avem ce le reproşa arbitrilor, obiectivul nostru fiind de a oferi un fotbal de calitate spectatorilor.
-Ce părere aveţi despre echipele de Liga a 4-a care folosesc jucatori «pe fals» sau dublu legitimaţi? Iată, deja au început să se piardă meciuri la «masa verde» şi nu au trecut decît 4 etape...
-Folosirea jucătorilor pe fals este o bătaie de joc la adresa echipelor din Ialomiţa, iar formaţiile care utilizează astfel de practici trebuie excluse din campionat. La Ţăndărei creştem jucători de diferite vîrste pentru a avea jucători buni, îi antrenăm, investim bani, iar cînd am jucat cu Sălcioara, la confrunt, aveau 5-6 jucători dublu legitimaţi de către AJF Ialomiţa, jucătorii respectivi evoluînd vinerea în campionatul ligii a 4-a din Bucureşti, la Aversa şi Metaloglobus.
-Care este obiectivul echipei în acest sezon? V-ati propus atacarea pentru al doilea an consecutiv a promovării în Liga a 3-a?
-Obiectivul echipei este de a crea un lot competitiv pentru a ataca promovarea anul viitor. Sîntem singura echipă care folosim pe parcursul meciului în jur de 5-6 juniori la echipa de seniori.

3 comentarii:

  1. du`te bhaa..ati avut meciuri usoare de aia sunteti pe primu loc.axintele lazar amara..va asteapta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati jucat numai ca ultimele locuri.Voi sunteti cam de locul 7-8

    RăspundețiȘtergere
  3. papadie papadie plm in cur sa ti fie si moarta i vie pana la primarie la manjitii de la amara

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter