28 septembrie 2010

«Echipa etapei»
Marian Nohai, singurul «supravieţuitor» în formaţia ideală
Mijlocaşul Abatorului Slobozia, Marian Nohai, este singurul jucător care a reuşit să intre în «Echipa etapei» după ce şi runda precedentă s-a aflat în 11-le ideal al campionatului judeţean, la ediţia inaugurală a celei mai bune formaţii a etapei. Ceilalţi 10 «coechipieri» ai acestuia sînt prezenţe noi în cea mai bună echipă etapei, deşi, e adevărat, foarte mulţi jucători au concurat pentru un loc în «Echipa etapei». Sincer, ne pare rău pentru jucători precum Ilie Soare, de la Olimpia Brazii, autor a 4 goluri, ori Florin Dorovei, autor a două goluri, tot de la Brazii, că nu au intrat în formaţia ideală, dar posturile limitate de atacanţi ne-au făcut să alegem un alt duo ofensiv. De remarcat, însă, că în 11-le imaginat de Sportul Ialomiţean se regăsesc nu mai puţin decît 8 marcatori în etapa trecută, cu excepţiile Baciu şi Achim, jucători care însă au avut prestaţii foarte bune pentru echipele lor şi care au contribuit la obţinerea victoriilor chiar dacă nu au înscris. Altfel, pentru cei care se consideră nemulţumiţi de nominalizările realizate de Sportul Ialomiţean există soluţia comentariilor, aşa că nu rataţi şansa acesta. Iată echipa ideală a rundei care s-a consumat la sfîrşitul săptămînii trecute:
portar-Ionel Sava (Viitorul Axintele)
fundaşi-Gheorghe Baciu (Voinţa Reviga), Marius Vizuroiu (Abatorul Slobozia), George Dumitru (Viitorul Axintele), Daniel Achim (Victoria Munteni Buzău)
mijlocaşi-Lucian Zevedei (Victoria Amara), Gabriel Munteanu (Viitorul Axintele), Marian Nohai (Abatorul Slobozia) (2), Alexandru Pascale (Voinţa Reviga)
atacanţi-Laurenţiu Radu (Recolta Gheorghe Lazăr), Cristi Dumitrache (Olimpia Brazii)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter