20 septembrie 2010

«Echipa etapei»
Amara dă cei mai mulţi jucători pentru formaţia ideală
Performera etapei a 5-a a Ligii a 4-a, Victoria Amara, învingătoare în 8 jucători de cîmp contra echipei Victoria Ţăndărei, chiar pe terenul acesteia, este echipa care dă cei mai mulţi jucători în prima formaţie ideală a sezonului în campionatul judeţean. Fără a avea pretenţia că deţinem adevărul suprem în privinţa «Echipei etapei», trebuie să facem menţiunea că formaţia imaginată de Sportul Ialomiţean are un pur caracter orientativ şi este supusă cenzurii cititorilor. Aşa că, stimaţi cititori fideli ai site-ului, aşteptăm cu interes şi propunerile dumneavoastră, de care fără îndoială vom ţine cont. Acestea fiind precizate încă de la bun început, să trecem la nominalizările celei dîntîi echipe ideale a campioantului, ţinînd cont de sistemul 4-4-2 pe care majoritatea cititorilor Sportul Ialomiţean l-au votat ca fiind cel mai reprezentativ pentru «Echipa etapei»:
portar-Ovidiu Trandafir (Victoria Amara)
fundaşi-Florentin Andrei (Victoria Amara), Florin Avram (Victoria Amara), Alexandru Croitoru (Abatorul Slobozia), Ştefan Tronaru (Abatorul Slobozia)
mijlocaşi-Valentin Moraru (Victoria Amara), Costin Nichita (Viitorul Axintele), Marian Nohai (Abatorul Slobozia), Robert Herea (Andrias Andrăşeşti)
atacanţi-Ştefan Matache (Victoria Amara), Adrian Velu (Viitorul Axintele)

12 comentarii:

  1. lasa na frate cu echipa ta ...toti de la amara ???numai un meci s a jucat??sa fim seriosi eu stiu ca daca o echipa pierde,aici fiind vorba de abatorul,nu se baga atatia jucatori in echipa ideala cati ai bagat u :)) mai bn termina cu astea...analizeaza si u toate meciurile,afla care jucator a jucat cel mai bn de la fiecare echipa si apoi faci o echipa...l ai bagat pe velu de la axintele care da gol meci de meci...pe herea de la andrasesti,care a dat 2 acum...si in rest amara si abatorul...

    RăspundețiȘtergere
  2. "majoritatea cititorilor Sportul Ialomiţean l-au votat ca fiind cel mai reprezentativ pentru «Echipa etapei»:"Cum ai tras concluzia asta?Unde i-au votat?Mincinosule.Dezinformatorule.Spagarule.Faci echipa ,dupa cum primesti bani sa le faci reclama.
    Nu a votat nimeni echipa asta,asa cum spui in articol.
    HUOOOOOOOOOOOOOOOOO

    RăspundețiȘtergere
  3. PROPUNERE:
    compune un tabel cu toti jucatorii(pe posturi).
    Luni votam portari,Marti fundasi,etc.....Si la sf.saptamani in functie de note se face echipa.
    Asa e corect

    RăspundețiȘtergere
  4. Te rog să fii atent la conţinutul articolului, în special în partea de final: «ţinînd cont de sistemul 4-4-2 pe care majoritatea cititorilor Sportul Ialomiţean l-au votat ca fiind cel mai reprezentativ pentru «Echipa etapei», deci era vorba de sistem şi nu de jucătorii care compun echipa...spor la citit, si mai multa atentie la exprimare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Propunerea cu voturile pentru echipa etapei este una foarte buna, numai că şi aici avem un impediment major: vom avea situaţii în care persoanele care voteaza iau in calcul numai numele jucatorului si nu prestatia în etapa respectivă. Foarte multi dintre cititori sint jucatori, antrenori, observatori, arbitri, iubitori de fotbal, iar pentru un jucator de la Barcanesti (un exemplu la intimplare) va fi foarte greu sa voteze un jucator de la Fetesti daca nu a vazut meciul. Nu spun că echipa pe care noi o oferim aici este perfecta, dar incercăm pe cit posibil să luăm informatii de la fiecare joc din Liga a 4-a si astfel să realizăm o formatie ideala cit mai aproape de realitate. Repet, echipa etapei are un caracter pur orientativ. Asteptam cu interes si alte propuneri.

    RăspundețiȘtergere
  6. A...deci aia care dau un gol sunt cei mai buni indiferent daca au fost rezerve sau niste puscarii tot restul meciului :)) esti tare jane.. :O

    RăspundețiȘtergere
  7. Seitan dupa ce ca promoveaza fotbal asta de 2 lei din Ialomita , mai faceti si mare tam-tam..Sunteti vai de mama voastra..

    RăspundețiȘtergere
  8. deci....parerea mea ca seitan esti un fraier ca scri de fotbal, scrie frate de handbal si de unirea slobozia ,daca nu erai tu nu stia nimeni de astia care isi dau cu parerea pe aci ,injurati un om care face asta gratis ptr voi, de ce nu recunoasteti ca primul lucrul care il faceti dimineata intrati pe sportul ialomitean. si asta datorita unui om care va informeaza la zi cu ce se intampla in fotbalul ialomitean, e normal sa faka si greseli nici eu nu sunt deacord sa faca un 11 al etapei ptr ca nu are oameni la meciuri care sa informeze corect ! asa ca nu mai jigniti oameni are fac ceva ptr fotbalul din ialomita!.....a scris un jucator ca nu este in 11-le etapei !....important e sa aveam caracter

    RăspundețiȘtergere
  9. da,dar nici nu potzi sa pui juktori degeaba.yo am vazut axintele fetesti si pot spune ca omul meciului puteai sal pui pe ala care a dat gol,a fost meci incalcit si a dat gol in min 80 decisiv.lai us pe velu care nu a dat gol si ca atacant asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu face gratis ,ia bani de la sponsori care posteaza reclame pe blog,in functie de traficul de vizitatori pe care-l are.Asa ca ca nu-l mai plangeti ca face Seitan ceva gratis pentru fotbal.Scrie de fotbal pentru ca fotbalul aduce vizitatori pe blog.(uitativa cate comentarii sunt pt. fotbal si cate pt. hambal ,de ex.)ASA CA SA STITI :Cu cat intrati pe blog .mai mult si mai des cu atat isi umple Seitan buzunarele mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. bey nu e echipa ideala de la etapa asta...degeaba ai fost la axinte cu fetesti daca nu bagi de seama...este facuta echipa de la meciul axintele andrasesti tovarase :)...

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter