22 august 2010

Liga a 4-a, etapa 1
Campioana Ţăndărei, primul lider al noului sezon
Sîmbătă, 21 august, s-a dat startul în noua ediţie a campionatului judeţean de fotbal, sezonul 2010-2011, pentru titlu anunţîndu-şi deja candidatura nu mai puţin decît 7 formaţii. De departe, cel mai interesant meci al rundei inaugurale s-a consumat la Gheorghe Lazăr, unde finalista Cupei României, faza judeţeană, Recolta a întîlnit pe Victoria Amara. Beneficiind de un arbitraj impecabil asigurat de trioul Modrea-Anton-Ionescu, cele două formaţii au etalat un joc plăcut, cu răsturnări de scor şi care a ţinut cu sufletul la gură cei aproximativ 200 de spectatori prezenţi la partidă. Pentru gazde au marcat Sandu Cioceanu, care a deschis scorul în prima parte a jocului şi Bogdan «Bebe» Măciucă, noua achiziţie de la defuncta Players Slobozia, care a egalat scorul la 2, în timp ce pentru oaspeţi au marcat Cătălin Mişu, dintr-o lovitură liberă în vinclu în startul reprizei a doua pentru 1-1 şi Lucian Zevedei, fotbalist legitimat chiar în dimineaţa meciului, prin reuşita căruia Amara a preluat conducerea.
Într-un alt meci al etapei, Andrias Andrăşeşti a avut de furcă pe teren propriu cu Olimpia Brazii, însă în cele din urmă gazdele s-au impus graţie reuşitei din ultimele secvenţe ale partidei a lui Alexandru Ene, jucător transferat cu o zi înainte de la Abatorul Slobozia. De remarcat, însă, diferenţa de scor înregistrată de Victoria Ţăndărei în disputa cu Voinţa Reviga, una dintre formaţiile care pare condamndată la retrogradare în acest sezon al Ligii a 4-a, în timp ce campioana en-titre s-a instalat deja pe prima poziţie a clasamentului. Surpriza etapei poate fi considerată victoria nou-promovatei Juventus Borăneşti pe teren propriu cu Rapid Feteşti, scor 4-1, după ce la un moment dat scorul a fost egal 1-1.
Pe de altă parte, să menţionăm că, în locul formaţiei Players Slobozia va activa în acest sezon al campionatului judeţean echipa Bărăganul Ciulniţa, care a preluat prin fuziune locul celui de-al treilea team al municipiului reşedinţă de judeţ.
Rezultatele complete ale primei etape
Viticola Feteşti-Viitorul Axintele 0-1
Recolta Gheorghe Doja-Bărăganul Ciulniţa 4-1
Juventus Borăneşti-Rapid Feteşti 4-1
Victoria Ţăndărei-Voinţa Reviga 8-1
Abatorul Slobozia-Victoria Munteni Buzău 1-0
Recolta Bărcăneşti-Libertatea Sălcioara 0-3
Andrias Andrăşeşti-Olimpia Brazii 1-0
Recolta Gheorghe Lazăr-Victoria Amara 2-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter