30 iulie 2010

Cupa României, faza a 2-a
Axintele vrea să elimine şi pe Unirea Slobozia
După victoria formaţiei de Liga a 4-a Viitorul Axintele, 3-1 în prima fază a Cupei României cu Dunărea Călăraşi, revelaţia campionatului judeţean va primi în faza a doua a competiţiei, pe teren propriu, echipa de Liga a 3-a Unirea Slobozia. Partida dintre cîştigătoarea fazei judeţene a Cupei şi formaţia antrenată de prof. Constantin Prepeliţă, care a terminat sezonul precedent pe poziţia a 3-a, se va desfăşura sîmbătă, 31 iulie, de la orele 17,30 şi va fi arbitrată de o brigadă formată în totalitate din cavaleri ai fluierului din judeţul Constanţa.
La centru se afla divizionarul de Liga a 3-a Claudiu Marcu, un arbitru neexperimentat însă, cu numai două jocuri arbitrate pînă în prezent la nivelul celui de-al treilea eşalon, ajutat la cele două linii de Genin Menlivuap, care s-a aflat la una dintre tuşe şi la meciul cîştigat de Axintele cu 3-1 contra Dunării Călăraşi, în prima fază a Cupei României şi de Adrian Trandafir. Observatorul partidei va fi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi, fostul arbitru Bratu Caţaroş. Altfel, potrivit unui sondaj găzduit de site-ul Sportul Ialomiţean, aproximativ 60% dintre votanţi creditează cu prima şansă la calificare formaţia de Liga a 4-a Viitorul Axintele, în timp ce numai puţin peste 40% dintre respondenţi cred că formaţia municipiului Slobozia, Unirea, va merge mai departe în următorul tur al Cupei României. Antrenorul Unirii Slobozia, prof. Constantin Prepeliţă se declară încrezător în şansele echipei sale de a merge mai departe în faza următoare. «Pentru noi, venind după pregătirea montană de la Predeal, acest joc poate fi considerat un meci de pregătire oficial. Ne propunem clar să cîştigăm acest meci şi consider că ar trebui să se vadă diferenţa de eşalon dintre cele două echipe» a declarat prof. Prepeliţă. Pentru slobozeni ar putea debuta şi noile achiziţii Coman, Vintilă şi Baltă, însă vor absenta alţi jucători aduşi în perioada de pauză competiţională, precum D. Gheorghe, Anghel sau Stanciu, încă nelegitimaţi.
Pe de altă parte, în aceeaşi fază a competiţiei, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Ialomiţa, fostul divizionar A Vasile Bratu, a fost delegat ca observator la partida dintre CSM Medgidia şi CS Eforie.
Rezultate meciuri amicale
Unirea Slobozia (Liga a 3-a) – Viitorul Constanţa (Juniori A) 1-0 (Avanu)
Unirea: Dobre-Lazăr, Ciortescu, V. Toma, Roşu-Tudor, Soare, Cristea, C. Toma-Avanu, V. Gheorghe. Au mai jucat: Oprea, Stan, Cristian, Anghel, D. Gheorghe, Gheorghiţă, Drăguţ
Andrias Andrăşeşti (Liga a 4-a) - Abatorul Slobozia (Liga a 4-a) 3-4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter