5 iulie 2010

Antrenorii selecţionatelor judeţene U16, pregătiţi la Mogoşoaia
În intervalul 4-7 iulie, la Mogoşoaia, la Centrul Naţional de Pregătire al Federaţiei Române de Fotbal, antrenorii selecţionatelor judeţene U16, desemnaţi în urma examenului susţinut la «Casa Fotbalului» a FRF, participă la un instructaj obligatoriu privind regulamentul competiţiei, criteriile de selecţie, conţinutul pregătirii şi antrenamente model. Din partea judeţului Ialomiţa, Asociaţia Judeţeană de Fotbal este reprezentată de prof. Constantin Prepeliţă, antrenorul Unirii Slobozia şi în acelaşi timp antrenorul principal al selecţionatei judeţene U16, care va fi ajutat de prof. Ion Ionescu, antrenor în cadrul CSS Slobozia şi vicepreşedinte AJF Ialomiţa. «Antrenorii trebuie să aibă asupra lor un caiet de însemnări, precum şi următorul echipament sportiv: trening de prezentare, două tricouri, roşi şi albastru, două şorturi, roşu şi albastru, adidaşi, ghete cu crampoane, şapcă, geantă» se arată într-o adresă a Federaţiei Române de Fotbal către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Ialomiţa.
Reamintim că, din luna septembrie, judeţul nostru va fi reprezentat în Campionatul Naţional al Selecţionatelor Judeţene de Juniori de o echipă formată din jucători sub 16 ani. Campionatul are drept scop stimularea selecţiei, instruirii şi participării într-o competiţie de regularitate şi valoare a celor mai talentaţi jucători sub 16 ani, jucători care să fie angrenaţi ulterior în echipele naţionale de juniori şi, într-o perspectivă, să constituie nucleul echipei naţionale pentru Campionatul European din 2016 şi Campionatul Mondial din 2018. CNSJ este organizat de Federaţia Română de Fotbal, în colaborare cu Asociaţiile Judeţene de Fotbal.
Pentru sezonul 2010-2011, jocurile se vor desfăşura în zilele de duminică, cu ore de începere în intervalul 13-18, programul competiţional urmînd să înceapă oficial pe data de 19 septembrie cu meciurile tur ale fazei I a campionatului. Selecţionata judeţeană Ialomiţa a fost repartizată în seria a 2-a a campionatului, alături de echipele similare ale judeţelor Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa şi Călăraşi, iar primele 3 echipe clasate la finalul returului se vor califica în faza a doua a competiţiei, alături de alte 3 formaţii din cele 7 serii, cele mai bine clasate. (George ŞEITAN)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter