9 iunie 2010

Cupa României, faza judeţeană
Gh. Lazăr şi Axintele s-au calificat în finală. Cine va ridica trofeul?
Aşa cum era de aşteptat, formaţiile Recolta Gheorghe Lazăr şi Viitorul Axintele s-au calificat în ultimul act al fazei judeţene a Cupei României. Lăzărenii au învins, scor 3-2, în deplasare, pe Andrias Andrăşeşti, în manşa retur a semifinalelor Cupei, după ce şi în tur se impuseseră mult mai lejer, scor 6-1. Formaţia din Axintele a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Players Slobozia, după ce oaspeţii au condus cu 1-0 timp de 80 de minute şi au ratat şi o lovitură de la 11 metri, iar Viitorul şi-a asigurat prezenţa în finală graţie victoriei din tur, scor 1-0. De menţionat că data de disputare a finalei Cupei României a fost devansată cu o zi, ultimul meci oficial al sezonului urmînd să se dispute pe data de 19 iunie, de la orele 18,00 şi nu pe 20 iunie, de la aceeaşi oră. În deschidere, de la orele 16,00, se vor întîlni într-un meci echipele de juniori care se vor clasa pe primul loc la finalul acestei ediţii de campionat în Categoria Onoare, în seriile I-a şi a II-a.

Un comentariu:

  1. echipa mai pragmatica merge mai departe shi totodata, din punctul meu de vedere, cea care merita sa ajunga in finala.
    cu toate ca nu am comentat niciodata arbitrajele, dar de data asta tin sa imi exprim parerea fata de domnul Emil Iacob si inclin sa cred ca ceea ce au scris altii mai jos..se apropie de adevar.
    greseli grave de arbitraj pt un divizionar C, din ce am vazut ieri, nu merita sa arbitreze mai sus de onoare sau poate a prins el o zi proasta! ambii tusieri au arbitrat impecabil !
    Nici echipele din teren nu s-au prezentat prea bine, probabil caldura si oboseala acumulata a fost un factor determinant.

    am mai remarcat bucuria observatorului, a dlui Poiana la golul celor de la players, si dezamagirea la golul egalizator al celor de la axintele citez "au egalat astia fi-r-ar ai dreaku" parca ar fi fost antrenorul celor de la players.
    In urma raman, din pacate, doar accidentarile lui dinu de la axintele si gheba de la players, restul e can-can!

    Bafta tuturor si o vara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter