23 mai 2010

Liga a 4-a, etapa 28-a
Ţăndărei s-a împiedicat, dar Abatorul n-a fost în stare să profite
Liderul campionatului judeţean de fotbal, Victoria Ţăndărei, n-a reuşit să se impună în deplasarea de la Unirea Ion Roată, performera etapei precedente, cînd a învins la Gheorghe Lazăr, reuşind să obţină un punct care îi menţine intacte şansele pentru salvarea de la retrogradare. Oaspeţii, care au dominat partida, au avut însă şi un gol anulat, pe motiv de offsaid, iar din cîte se pare semnalizarea tuşierului Ionuţ Dimache ar fi fost eronată. În schimb, Abatorul Slobozia, fără antrenorul Constantin Prepeliţă, plecat cu Unirea Slobozia în deplasarea de la Partizanul Merei (1-0 pentru slobozeni), n-a fost în stare să îşi adjudece toate punctele pe terenul celor de la Olimpia Brazii. Slobozenii au condus în două rînduri, dar de fiecare dată au fost egalaţi. De menţionat că, la jocul echipelor de juniori, arbitrul Liviu Burlacu a fost lovit cu sălbăticie de jucătorii gazdelor, după ce a acordat corect o lovitură de la 11 metri pentru micuţii fotbalişti ai Abatorului, în ultimele minute ale partidei.
La Slobozia, într-un meci liniştit, Players şi Victoria Munteni Buzău au oferit un spectacol agreabil, cu un arbitraj impecabil al centralului Iulian Moga, iar gazdele s-au impus de o manieră categorică, scor 4-0, prin «dubla» lui Matache, Vintilă şi Alexandru Ion.
La retrogradare, Libertatea Sălcioara a luat o «gură» de oxigen după ce a învins categoric chiar pe terenul uneia dintre contracandidate, Unirea Griviţa, pentru oaspeţi marcînd inclusiv portarul, este adevărat dintr-o lovitură de pedeapsă. De asemenea, la Bărcăneşti, Victoria Amara a smuls un egal in-extremis în ultimele secvenţe ale jocului, Valentin Moraru transformînd penalty-ul decisiv şi îngropînd Recolta.
Rezultatele rundei a 28-a
Olimpia Brazii-Abatorul Slobozia 2-2
Voinţa Reviga-Recolta Gheorghe Lazăr 1-4
Unirea Ion Roată-Victoria Ţăndărei 1-1
Recolta Bărcăneşti-Victoria Amara 4-4
Viitorul Platoneşti-Rapid Feteşti 2-4
Unirea Griviţa-Libertatea Sălcioara 2-4
Viitorul Axintele-Spicul Colelia 11-0
Players Slobozia-Victoria Munteni Buzău 4-0

3 comentarii:

  1. In poza(primul din dreapta)apare si jucatorul Soare suspendat in etapa 25 pentru 4 etape,pai ce suspendare mai e asta? nu ia nimeni masuri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate , stiu ca avea suspendare...dar poate a redus-o !! Pe noi cei de la Players ne-a interesat mai putin asta , sa urmarim jucatorii oaspeti,,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu Soare ai perfecta dreptate. El a evoluat in stare de suspendare, dupa ce a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplina pentru eliminarea din jocul de la Salcioara. In schimb, Soare a evoluat pe legitimatia fratelui sau, Soare Mihai. Iar daca cei de la Players faceau contestatie poate nu mai pierdeau la masa verde cu 0-3 pentru ca au folosit un jucator cu 4 galbene...

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter