9 mai 2010

Liga a 4-a, etapa 26-a
Ţăndărei revine «miraculos» la Platoneşti,
Abatorul şi Gheorghe Lazăr încă mai speră
Runda de sîmbătă a campionatului judeţean a adus în atenţie duelul de la vîrful clasamentului dintre liderul Victoria Ţăndărei şi principalele urmăritoare, Abatorul Slobozia şi Recolta Gheorghe Lazăr. Dacă ţăndărenii au cîştigat oarecum aşteptat la Platoneşti, după ce gazdele au condus cu 2-1 la pauză dar au efectuat trei schimbări «neinspirate» în partea a doua a întîlnirii, inclusiv introducînd un jucător de cîmp în locul portarului, Abatorul şi Gheorghe Lazăr au defilat în deplasările de la Ion Roată şi Bărcăneşti. De la Abatorul am remarcat prestaţia lui Denis Stanciu, abia revenit după o lungă perioadă de absenţă din cauza unei accidentări la genunchi, autor a două goluri, iar de la Gheorghe Lazăr pe cea a lui Laurenţiu Radu, autorul unui gol şi a trei pase decisive pentru reuşitele lui Cătălin Agapie, Sandu Cioceanu şi Alexandru Neculai.
Într-un alt joc al etapei, la Slobozia Nouă, Sălcioara a făcut instrucţie cu formaţia locală Players, conducînd la un moment dat cu scorul de 2-0. Gazdele au fost mai mult preocupate de conflictul care se acutizează pe zi ce trece în interiorul lotului de jucători şi mai puţin de fotbal. Dovadă şi faptul că una dintre rezervele introduse în partea secundă a fost schimbată după numai cîteva zeci de secunde. Singurele sclipiri, într-un meci anost şi cu o evoluţie inexplicabil de slabă a gazdelor, le-au avut vîrful celor de la Sălcioara, Săndel Ştirbu, autorul unei triple şi decarul de la Players, Ştefan Matache, marcatorul golului de onoare din penalty pentru Players.
Rezultatele complete ale rundei a 26-a
Olimpia Brazii-Voinţa Reviga 6-2
Unirea Ion Roată-Abatorul Slobozia 1-4
Recolta Bărcăneşti-Recolta Gheorghe Lazăr 2-4
Viitorul Platoneşti-Victoria Ţăndărei 2-3
Unirea Griviţa-Victoria Amara 1-0
Viitorul Axintele-Rapid Feteşti 5-1
Players Slobozia-Libertatea Sălcioara 1-4
Victoria Munteni Buzău-Spicul Colelia 6-2
Dezvăluiri incendiare
Săptămîna viitoare, ediţia online a Sportul Ialomiţean va publica o anchetă uluitoare despre manevrele din fotbalul judeţean. Veţi putea afla dacă informaţiile privind vînzarea unor meciuri din Liga a 4-a se confirmă sau nu, dacă în acest sezon campioana se stabileşte pe teren sau în culise, care sînt formaţiile ce trag sforile în Ialomiţa şi care sînt legăturile acestora la vîrful celor care păstoresc cea mai importantă ligă din judeţ.

Un comentariu:

  1. AR FI CAZUL SA SPARGEM ACEL BUBOI AL ARANJAMENTELOR DE LA AJF..LUCRURILE INCEP SA MEARGA INTR-O DIRECTIE TOTAL GRESITA.AVEM CEA MAI SLABA CAMPIOANA JUDETEANA IN ACEST AN,NU VOR FACE NIMIK LA BARAJ.MAI BINE NU SE PREZINTA ACOLO PT CA VOR FACE FOTBALUL IALOMITEAN DE RAS MAI ALES CA DACA NE UITAM LA CE ECHIPE SUNT IN CELELALTE JUDETE...ULMU.BABADAG,MANGALIA,PLOPENI..

    asteptam si noi cititorii cu interes sa aflam acele dezvaluiri.bravo pt curajul de a spune lucrurilor pe nume.felicitari!

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter