20 mai 2010

Cupa României, faza judeţeană
Andrăşeşti a furnizat «bomba» sferturilor, iar Players a umilit Gheorghe Doja
Miercuri, 19 mai, de la orele 18,00, s-au disputat ultimele trei partide din sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României. În realitate, însă, numai două dintre partide s-au jucat efectiv, pentru că jucătorii de la Spicul Colelia nu s-au prezentat la partida cu Recolta Gheorghe Lazăr, iar lăzărenii au cîştigat la «masa verde» cu scorul de 3-0. La Gheorghe Doja, Players Slobozia a umilit formaţia locală Recolta, scor 7-0, şi s-a calificat în premieră în semifinalele Cupei României. Cel mai interesant meci s-a jucat însă la Andrăşeşti, unde Andrias din localitate a furnizat «bomba» sferturilor, învingînd în prelungirile partidei chiar liderul campionatului judeţean de fotbal, Victoria Ţăndărei, scor 1-0. La finalul jocului, după mai multe contre între mijlocaşul Robert Herea şi conducerea tehnică, jucătorul a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată.
Rezultatele complete ale sferturilor:
Andrias Andrăşeşti-Victoria Ţăndărei 1-0
Spicul Colelia-Recolta Gheorghe Lazăr 0-3
Recolta Gheorghe Doja-Players Slobozia 0-7
Reamintim că, Viitorul Axintele şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Cupei României încă din urmă cu două luni, cînd a cîştigat meciul susţinut în deplasare cu Ambianţa Jilavele, scor 3-0. Semifinalele se vor desfăşura în sistem tur-retur, la datele de 2 iunie, prima manşă, şi pe 9 iunie, manşa secundă, în timp ce finala Cupei României se va juca la Amara, pe data de 20 iunie.

Un comentariu:

  1. La finalul jocului, din informaţiile noastre, în lotul ţăndărenilor s-au reaprins mai vechi animozităţi, trei dintre jucătorii din zona Urziceni, Borcea, Iordănescu şi Dănilă, din cîte se pare, anunţînd că nu vor mai juca în tricoul Victoriei."gresit informat domnule seitan.danila si iordanescu nu au fost prezentzi la meci,in timp ce borcea fanel a fost prezent si nu este nici un conflict intre el si conducere.va rog sa va informatzi mai bine alta data.Danila Alin

    RăspundețiȘtergere

 
Free Hit Counter