8 aprilie 2010

Liga a 4-a, etapa 22-a, sîmbătă, 10 aprilie, orele 16,30
Players a detonat «bomba» etapei trecute zdrobind Abatorul.
Ţăndărei s-a distanţat în clasament

Formaţia pregătită de Florin Avram «Pele», Players Slobozia, a detonat bomba rundei a 21-a a campionatului judeţean de fotbal, reuşind să învingă, categoric, în deplasarea de la Abatorul Slobozia, scor 5-2, după ce la un moment dat oaspeţii conduceau chiar cu scorul de 4-1. Astfel, echipa finanţată de sufletistul Robert Tereacă rămîne neînvinsă în această parte a doua a sezonului, avînd maxim de puncte în retur şi oferă o nesperată gură de oxigen liderului Victoria Ţăndărei, care s-a distanţat la 3 puncte în fruntea clasamentului de Abatorul, graţie succesului scontat în faţa codaşei Colelia. Într-un alt joc al etapei, feteştenii de la Rapid s-au chinuit în faţa Olimpiei Brazii şi au învins doar cu scorul de 1-0, prin reuşita din penalty a lui Clinciu în minutul 50.
De asemenea, nici Recolta Gheorghe Lazăr nu a avut un meci uşor în compania Victoriei Munteni Buzău, Gheorghe Vlase, patronul lăzărenilor, din penalty, în urma unui henţ în careu şi Alexandru Neculai, achiziţia din iarnă de la Griviţa, au stabilit scorul final. De reţinut că, de la Gheorghe Lazăr, George Năstase a părăsit terenul accidentat încă din minutul 10 şi este posibil să rateze derby-ul cu Players din acest weekend, iar antrenorul-jucător Petrică Cristea a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene şi va rata meciul de mîine. Mai mult, şi Victoria Amara s-a chinuit cu una dintre formaţiile care încă mai speră la evitarea retrogradării, Sălcioara, şi care a condus încă din startul meciului, la o gravă greşeală defensivă a amărenilor. Cătălin Mişu şi Auraş Constantin, cei mai buni marcatori ai gazdelor, au întors rezultatul şi au păstrat punctele pentru Victoria Amara.
În etapa de sîmbătă, de departe, cele mai interesante jocuri sînt cele de la Slobozia, unde Players va primi vizita Recoltei Gheorghe Lazăr, jucătorii lui Florin Avram fiind neînvinşi în acest retur şi avînd cea mai spectaculoasă ascensiune dintre formaţiile din campionatul judeţean, de la Munteni Buzău, unde liderul Victoria Ţăndărei vrea să cîştige toate punctele pentru a spera apoi la un semieşec al Abatorului în deplasarea de la Axintele, în cel de-al treilea meci important al rundei. Dintre primele 6 clasate, Victoria Amara şi Rapid Feteşti par a avea cea mai uşoară misiune, întrucît vor juca pe terenul unor formaţii aflate la retrogradare. (George ŞEITAN)
Rezultatele etapei a 21-a
Rapid Feteşti-Olimpia Brazii 1-0
Victoria Amara-Libertatea Sălcioara 2-1
Victoria Ţăndărei-Spicul Colelia 2-0
Recolta Gheorghe Lazăr-Victoria Munteni Buzău 2-0
Abatorul Slobozia-Players Slobozia 2-5
Voinţa Reviga-Viitorul Axintele 2-1
Unirea Ion Roată-Unirea Griviţa 2-0
Recolta Bărcăneşti-Viitorul Platoneşti 4-1
Programul rundei a 22-a
Olimpia Brazii-Recolta Bărcăneşti (Arbitri: A. Zaharia, I. Alexe, I. Pîrîiescu)
Viitorul Platoneşti-Unirea Ion Roată (Arbitri: M. Hagiu, G. Urse, M. Nedelcu)
Unirea Griviţa-Voinţa Reviga (Arbitri: Gh. Andrei, V. Dragomir, M. Scînteie)
Viitorul Axintele-Abatorul Slobozia (Arbitri: E. Iacob, L. Burlacu, M. Anton)
Players Slobozia-Recolta Gheorghe Lazăr (Arbitri: G. Niţu, A. Mihalcea, I. Munteanu)
Victoria Munteni Buzău-Victoria Ţăndărei (Arbitri: R. Aron, M. Bazac, D. Dobre)
Spicul Colelia-Victoria Amara (Arbitri: I. Stan, I. Neacşa, R. Ionescu)
Libertatea Sălcioara-Rapid Feteşti (Arbitri: M. Moise, M. Zamfir, Şt. Mitroi)
Clasament după etapa a 21-a
1. Victoria Ţăndărei 50p, 2. Abatorul Slobozia 47p, 3. Recolta Gheorghe Lazăr 45p, 4. Players Slobozia 42p, 5. Rapid Feteşti 41p, 6. Victoria Amara 38p, 7. Viitorul Axintele 35p, 8. Viitorul Platoneşti 34p, 9. Olimpia Brazii 30p, 10. Victoria Munteni Buzău 26p, 11. Voinţa Reviga 26p, 12. Libertatea Sălcioara 16p, 13. Recolta Barcăneşti 16p, 14. Unirea Ion Roată 14p, 15. Unirea Griviţa 12p, 16. Spicul Colelia 8p.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter