15 aprilie 2010

Liga a 3-a, etapa 24-a, CS Viscofil-Unirea Slobozia, vineri, orele 17,00
Elevii lui Răuţă îşi joacă primele din acest retur
cu sabia deasupra capului

După remiza cu ghinion din etapa precedentă, cu Viitorul Ianca, scor 1-1, cînd slobozenii au fost egalaţi în minutele de prelungire, Unirea Slobozia se va deplasa astăzi, vineri, 16 aprilie, la una dintre echipele cu care se bate pentru ultimul loc pe podium în această ediţie a ligii a 3-a, CS Viscofil, pentru care evoluează şi fostul jucător al Unirii Urziceni, Alexandru Pojer. Elevii antrenaţi de Ion Răuţă n-au voie să cedeze puncte în acest joc, deşi partida se anunţă a fi extrem de dificilă, întrucît în cazul unui eşec ocupanta locul al 4-lea în ierarhie, CS Domneşti, s-ar apropia la numai un singur punct de Soare şi compania. Ilfovenii vor cîştiga la «masa verde» jocul din această etapă cu Oil Terminal Constanţa, deoarece formaţia de la malul Mării s-a retras din campionat în timpul returului din cauza dificultăţilor financiare. Interesant, fotbaliştii galben-albaştrii sînt chiar obligaţi să cîştige dacă mai vor să încaseze integral primele pentru partidele cîştigate în acest retur de campionat, ştiut fiind faptul că slobozenii nu vor fi premiaţi decît dacă obţin unul dintre primele două locuri la finalul sezonului de care ne mai despart 11 etape. În tur, Unirea Slobozia şi CS Viscofil au terminat la egalitate, scor 0-0, aceasta fiind, de altfel, şi singura partidă de pe teren propriu în care fotbaliştii antrenaţi de Răuţă n-au reuşit să marcheze vreun gol, deşi Nicolae Hertu, la vremea respectivă golgheterul slobozenilor a ratat numeroase oportunităţi. După runda aceea, a 7-a a campionatului, galben-albaştrii cedau şi prima poziţie a clasamentului, în favoarea Viitorul Constanţa, liderul actual al seriei a 2-a. Partida dintre CS Viscofil şi Unirea Slobozia va fi arbitrată de o brigadă din judeţul Dîmboviţa, condusă de Ionuţ Iugulescu, aflat la primul meci cînd va oficia echipa ialomiţeană, ajutat la cele două linii de asistenţii Adrian Ionescu şi Mihai Răzvan Dobre. Observatorii jocului vor fi Dumitru Bărgăoanu, din Bucureşti şi Marin Stăncescu, din Dolj. (George ŞEITAN)
Brigadă ialomiţeană la Panciu
Centralul slobozean Andrei Zaharia va arbitra al doilea său meci oficial în Liga a 3-a, fiind delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor să oficieze la centru la partida dintre CS Panciu, ocupanta locului secund în seria I şi CSM Focşani, locul al 13-lea în campionat, meci care se va juca vineri, 16 aprilie, de la orele 17,00. Fluieraşul ialomiţean va fi ajutat la cele două linii de doi arbitri asistenţi cu experienţă în cel de-al treilea eşalon, Ionuţ Dimache, din Bucu şi Liviu Burlacu, din Urziceni. Altfel, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor, Vasile Bratu, vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Ialomiţa, a fost delegat observator la partida de ligă secundă dintre Dunărea Galaţi şi Concordia Chiajna, care se dispută sîmbătă, 17 aprilie, de la orele 11,00.
Berca nu este programată
Formaţia Petrolul Berca este în pericol să nu poată disputa jocul de pe teren propriu de vineri, 16 aprilie, contînd pentru etapa a 24-a, împotriva echipei CSM Medgidia şi astfel riscă să piardă la «masa verde» disputa cu constănţenii. Petroliştii, antrenaţi de celebrul Romică Bunică şi la care evoluează şi fostul mijlocaş stînga al Unirii Slobozia, Florin Mihălcescu, nu au fost programaţi în campionat de Federaţia Română de Fotbal din cauza unor datorii către FRF reprezentînd taxe şi penalităţi.
Programul complet ale rundei a 24-a
Viitorul Chirnogi-Partizanul Merei
CS Viscofil-Unirea Slobozia
Viitorul Ianca-ACS Berceni
Dunărea Călăraşi-CS Eforie
Petrolul Berca-CSM Medgidia
Viitorul Însurăţei-Callatis Mangalia
CS Tunari-Utchim Găeşti (nu se dispută)
CS Domneşti-Oil Terminal Constanţa (nu se dispută)
Viitorul Constanţa-Farul 2 Constanţa (sîmbătă, orele 17,00)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter