11 martie 2010

FRF a amînat etapa a 20-a în Liga a 3-a
Unirea Slobozia va juca vineri, 19 martie, la Viitorul Chirnogi
Joi, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis să amîne cu o săptămînă meciurile de fotbal contînd pentru campionatele Ligii a 2-a, a 3-a şi juniori. Astfel, Unirea Slobozia va evolua vineri, 12 martie, la Viitorul Chirnogi, partidele contînd pentru etapa a 20-a a seriei a 2-a a Ligii a 3-a fiind decalate pînă la data de vineri, 19 martie, cu începere de la orele 15,00. De asemenea, nici juniorii republicani ai CSS Slobozia nu vor evolua în deplasarea de la Săgeata Stejaru, programată duminică, 14 martie. (George ŞEITAN)

Liga a 3-a, vineri, 12 martie, ora 15,00
Unirea Slobozia trebuie să cîştige la Chirnogi
Formaţia Unirea Slobozia trebuie să îşi apropie victoria în deplasarea de la Viitorul Chirnogi, din judeţul Călăraşi, partidă contînd pentru etapa a 20-a a Ligii a 3-a, seria a 2-a. Meciul se va disputa astăzi, vineri, 12 martie, cu începere de la orele 15,00 şi va fi arbitrat la centru de Constantin Horia Ciucă, din Bucureşti, asistat la cele două linii de Rareş Ioan Căpăţîneanu, din Rîmnicu Vîlcea şi de Mihai Mustaţă, tot din Capitală. Observatorii jocului vor fi fostul arbitru Florin Chivulete, din Bucureşti şi Nicolae Sînge, din Berceni, judeţul Ilfov.
Elevii lui Ion Răuţă n-ar trebuie să-şi facă prea mari probleme în ceea ce priveşte disputa contra formaţiei călărăşene, care ocupă locul al 16-lea în clasament, cu numai 11 puncte, din moment ce Viitorul n-a reuşit pe teren propriu decît un singur succes în turul campionatului şi două rezultate de egalitate, pierzînd celelalte 7 jocuri disputate acasă. În schimb, slobozenii au de ce să fie încrezători în şansele lor datorită faptului că Unirea este una dintre formaţiile din Top 4 în privinţa meciurilor disputate pe teren străin. Viorel Gheorghe şi compania au reuşit 5 victorii externe şi un singur rezultat de egalitate, în timp ce alte patru jocuri au fost pierdute.
Interesant este că formaţia din Slobozia nu s-a împiedicat în dauna adversarilor mult mai slab cotaţi, cu o singură excepţie, înfrîngerile fiind suferite în deplasările de la Berceni, Viitorul Constanţa, Callatis Mangalia, doar CSM Medgidia, ocupanta locul al 15-lea fiind cea care iese din tipare. Unirea stă foarte bine şi în privinţa golaverajului în jocurile disputate în deplasare, avînd 17 goluri marcate şi 12 primite, în timp ce Viitorul Chirnogi are un golaveraj negativ la meciurile de acasă, numai 9 goluri marcate şi 24 primite.
Etapa precedentă, formaţia din Chirnogi a cîştigat categoric în deplasare, la scor de neprezentare, rezultat final 3-0, pe terenul celor de la Oil Terminal Constanţa, formaţia de la malul Mării avînd un singur succes acasă şi două rezultate de egalitate în acest sezon al Ligii a 3-a.
Oil Terminal s-a retras din campionat
Codaşa seriei a 2-a a Ligii a 3-a, Oil Terminal Constanţa a decis, marţi, să înainteze Federaţiei Române de Fotbal cererea privind retragerea din campionat din cauza dificultăţilor financiare pe care sponsorul echipei, societatea cu acelaşi nume, principalul operator din zona Mării Negre în ceea ce priveşte vehicularea ţiţeiului şi produselor petroliere. În urma retragerii formaţiei Oil Terminal, toate partidele pe care ar fi trebuit să le dispute pînă la finalul sezonului vor fi omologate cu scorul de 3-0 în favoarea adversarilor, însă rezultatele din tur se vor păstra. Oil Terminal n-a reuşit decît două victorii şi două rezultate de egalitate în acest campionat, restul de 15 partide disputate fiind încheiate cu înfrîngeri. Astfel, formaţiei Unirea Slobozia îi vor rămîne în cont cele trei puncte cîştigate pe teren propriu, în etapa a 7-a, scor 5-0, contra constănţenilor. Slobozenii ar fi urmat să întîlnească pe Oil Terminal Constanţa în etapa a 26-a, în deplasare. (George ŞEITAN)
Programul rundei a 20-a
Dunărea Călăraşi-Utchim Găeşti
Callatis Mangalia-Farul 2 Constanţa
CS Eforie-Partizanul Merei
CS Tunari-CS Domneşti
Viitorul Ianca-CS Viscofil
Viitorul Chirnogi-Unirea Slobozia
Petrolul Berca-ACS Berceni
Viitorul Însurăţei-CSM Medgidia
Viitorul Constanţa-Oil Terminal Constanţa (nu se dispută)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Free Hit Counter